Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
da li se goji s logestom?
od kad ga pijem vise jedem,i imam osecaj kao da mi zeludac brze to svari.i slatko moram malo okusiti...(vise nego inace).
imam i vise sekreta koji je beo...
pozzzz
ema31 napisao:da li se goji s logestom?
od kad ga pijem vise jedem,i imam osecaj kao da mi zeludac brze to svari.i slatko moram malo okusiti...(vise nego inace).
imam i vise sekreta koji je beo...
pozzzz
ja sam logest uzimala oko godinu dana i nisam imala kontraindikacija.
I ja sam pila logest oko godinu dana i nisam imala negativnih posledica osim sto mi je nakon prestanka koriscenja, posle godinu dana kasnila menstuacija dva meseca.
ja se nisam ugojila, pijem ih oko 9 meseci-10, josh uwek sam kao grisina mrashawa . to je werowatno samo na psihichkoj bazi: ako te je neko utripowao da tjesh se od pilula ugojiti, ti tjesh swe wishe jesti, jesti.. a posle tje ti Logest biti kriw. Moja drugarica je primer...
ja se nisam ugojila, pijem ih oko 9 meseci-10, josh uwek sam kao grisina mrshawa . to je werowatno samo na psihichkoj bazi: ako te je neko utripowao da tjesh se od pilula ugojiti, ti tjesh swe wishe jesti, jesti.. a posle tje ti Logest biti kriw. Moja drugarica je primer...
Ne funkcionisemo svi isto, Loreley. Svaciji organizam drugacije djeluje.
@ema
Ja ti mogu iz iskustva reci (diane35,logest,yasmin) da mi je yasmin zadavo najmanje problema glede toga. No to ne znaci da ce isto djelovati i na tebe. Diane su najgore, jedes ko lud. Logest je nesto bolji. Al, Yasmin!
hvala svima sa savetima i na pričanjiu iskustva.zaista je svima drugačije.meni sa nekada jede strašno(što pre nije)i moram jesti,nemogu da iskuliram.a nekih dana mi je baš sve jedno oko klope,nije mi takav apetit.
pozdrav
Iskustva su razlicita. Ne znam za Logest ali je meni Jeanine zakon. Cak sam i smrsala (onih vecito smetajucih 2kg)jer nema PMS-a i prejedanja (osim malo uvecanih grudi - sto meni odgovara, ali mi dr kaze da je to prolazno ). Valjda bi tako trebalo da bude sa svakom pilulom???Moja sestra je npr.uzimala Yasmin godinu dana i isto - zadovoljna.
Ako ne znas, uvek pitaj ginekologa. Vodim ljubav- vodim racuna.