LOGEST

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ema31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 07, 2007 5:44 pm

LOGEST

Post od ema31 »

da li se goji s logestom?
od kad ga pijem vise jedem,i imam osecaj kao da mi zeludac brze to svari.i slatko moram malo okusiti...(vise nego inace).
imam i vise sekreta koji je beo...
pozzzz
:roll:
PlavaS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 12, 2007 12:57 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: LOGEST

Post od PlavaS »

ema31 napisao:da li se goji s logestom?
od kad ga pijem vise jedem,i imam osecaj kao da mi zeludac brze to svari.i slatko moram malo okusiti...(vise nego inace).
imam i vise sekreta koji je beo...
pozzzz
:roll:

ja sam logest uzimala oko godinu dana i nisam imala kontraindikacija.
zozeta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 23, 2007 9:49 pm

Post od zozeta »

I ja sam pila logest oko godinu dana i nisam imala negativnih posledica osim sto mi je nakon prestanka koriscenja, posle godinu dana kasnila menstuacija dva meseca.
Loreley
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 7:07 pm

Post od Loreley »

ja se nisam ugojila, pijem ih oko 9 meseci-10, josh uwek sam kao grisina mrashawa :D . to je werowatno samo na psihichkoj bazi: ako te je neko utripowao da tjesh se od pilula ugojiti, ti tjesh swe wishe jesti, jesti.. a posle tje ti Logest biti kriw. Moja drugarica je primer... :D
Loreley
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 7:07 pm

Post od Loreley »

ja se nisam ugojila, pijem ih oko 9 meseci-10, josh uwek sam kao grisina mrshawa :D . to je werowatno samo na psihichkoj bazi: ako te je neko utripowao da tjesh se od pilula ugojiti, ti tjesh swe wishe jesti, jesti.. a posle tje ti Logest biti kriw. Moja drugarica je primer... :D
dac@
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 6:03 pm

Post od dac@ »

Ne funkcionisemo svi isto, Loreley. Svaciji organizam drugacije djeluje.

@ema
Ja ti mogu iz iskustva reci (diane35,logest,yasmin) da mi je yasmin zadavo najmanje problema glede toga. No to ne znaci da ce isto djelovati i na tebe. Diane su najgore, jedes ko lud. Logest je nesto bolji. Al, Yasmin!
ema31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 07, 2007 5:44 pm

Post od ema31 »

hvala svima sa savetima i na pričanjiu iskustva.zaista je svima drugačije.meni sa nekada jede strašno(što pre nije)i moram jesti,nemogu da iskuliram.a nekih dana mi je baš sve jedno oko klope,nije mi takav apetit.
pozdrav
Mimago
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 13, 2007 12:16 pm

Post od Mimago »

Iskustva su razlicita. Ne znam za Logest ali je meni Jeanine zakon. Cak sam i smrsala (onih vecito smetajucih 2kg)jer nema PMS-a i prejedanja (osim malo uvecanih grudi :lol: - sto meni odgovara, ali mi dr kaze da je to prolazno :cry: ). Valjda bi tako trebalo da bude sa svakom pilulom???Moja sestra je npr.uzimala Yasmin godinu dana i isto - zadovoljna.
Ako ne znas, uvek pitaj ginekologa. Vodim ljubav- vodim racuna.
Odgovori