Presavijena zucna kesa

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
telefon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 11, 2007 11:21 am

Presavijena zucna kesa

Post od telefon »

Pre jedno osam meseci osetila sam do sada neopisiv bol u stomaku i nisam mogla da objasnim sta me boli.Na kraju sam zavrsila u hitnoj i dobila injekciju za prekid bolova.Ujutru sam otisla na snimanje abdomena gde je na snimku ispalo sve u redu.Lekar mi je rekao da imam presavijenu zucnu kesu sto i nije strasno s obzirom na moju konstituciju..Medjutim evo u poslednja dva dana nocu osetim slicne bolove u istom predelu, a jedem isto sto sam jela uvek..Moze li mi neko dati neke blize informacije o svemu tome i da li treba da imam posebnu ishranu?Imam dvadesetisedam godina.
drM
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 17, 2006 5:34 pm

Post od drM »

A kakav je to bol? Gde tačno se javlja? Kuda se širi? Koliko traje? Kad se javlja? Da li je povezan sa uzimanjem hrane? Ako jeste, koliko pre ili posle jela se javlja? Da li ste izgubili apetit, da li je bilo mučnine, gađenja, povraćanja? Nadimanja? Da li ste gasoviti? Da li taj bol uopšte nešto provocira? Kakva je stolica? Da li ste davali krv i urin na analizu?...
Odgovori