krvarenje u 3 nedelji trudnoce

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mala ivana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 11:12 pm

krvarenje u 3 nedelji trudnoce

Post od mala ivana »

molim vas pomozite konacno sam trudna bar je test tako pokazao ,medjutim ja krvarim kao za menzis.inace sam 3nedelja .koliko je opasno ,i kakve mogu da budu posledice posle krvarenja.unapred zahvalna
bgd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 21, 2006 3:19 pm

Post od bgd »

Idi odmah u neku ginekolosku hitnu sluzbu,ako vec nisi otisla !
mala ivana
Novi član
Novi član

Post od mala ivana »

ja zvala da odem, a oni kazu nista mi ne mogu pomognu .u Svedskoj sam a i praznik tako da izludeh dok ne pocnu da rade u utorak.Jos uvek
krvarim danas.Tako da nesmem nista da mislim.Ovu trudnocu sam cekala 8 godina.Stasno
bgd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 21, 2006 3:19 pm

Post od bgd »

Trebalo bi da odes kod doktora hitno (!),prosto nemogu da verujem da ne postoji neka hitna sluzba na ginekologiji i to u Svedskoj ?!

Jedino drugo sto bi mogla da ti posavetujem je da lezis u krevetu i ne mrdas iz njega -sve dok ne posetis doktora ! Znaci,aktivnosti sve svedi na minimum i ipak probaj da nadjes neku hitnu sluzbu - pa postoji valjda barem neko porodiliste koje radi i praznikom i tamo ima nekih ginekologa koji bi ti mogli pomoci.

Ne odustaj,nego lezi u krevet i trazi neku hitnu sluzbu -gde bi mogla da odes,da te pregleda neki ginekolog i da ti terapiju.To bi moglo da ti spase trudnocu,pogotovo kad si je toliko dugo cekala ...nastavi zato da trazis neku hitnu sluzbu !
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

Ne bi da te razočaram ali ako je tek 3 nedelje mislim da ni terapija ne može da pomogne.
Govorim iz iskustva bila sam u 5-6 nedelji kada sam počela da krvarim (sveža krv) i hitno kod doktora, dobijem Utrogestan i počnem da pijem ali ništa nije pomoglo.
Sve je prošlo kao ciklus, bez kirataže, fizički ništa strašno psihički razdire.
Žao mi je, iskreno ti želim da kod tebe bude drugačije, ali i ako ne bude bar znaš da možeš da zatrudniš i napravi pauzu mesec dana pa na posao!
Slika
mala ivana
Novi član
Novi član

Post od mala ivana »

hvala na ovim recima,ali verujmi zvala sam gde sam stigla jednostavno kazu da moram da cekam .a ovde i nedaju inekcije za tako nesto .a to cekanje me ubi .pozdrav
mala ivana
Novi član
Novi član

Post od mala ivana »

mislim da sam to mogla i da ocekujem, danas kod doktora i posle pregleda , naravno negativno.Drugi put vise srece .Pogledace i mene Bog nekada.pozdrav
OljaA
Aktivan član
Aktivan član

Post od OljaA »

Pa šta su rekli, jel sponatni ili je test lažirao?
Slika
mala ivana
Novi član
Novi član

Post od mala ivana »

Pre pregleda mi je isto rekao da test moze da pokaze pozitivno,a da i nisam trudna.Dovoljno da sam cula NAZALOST dalje nisam ni komentarisala.
OljaA
Aktivan član
Aktivan član

Post od OljaA »

Uradi test krvi na hormon HCG ali što pre ako želiš da znaš da li je postajala trudnoća.
Ja sam to radila, pošto sam imala potpuno isto što i ti, pozitivan test, nakon 2 dana krv, i nije moglo da vidi ništa na UZ jer je bilo prerano.
Kažem što pre, jer kada trudnoće više nema on se polako spušta i kada trudnoće nema HCG je 0.
Slika
Odgovori