Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
Imam problema sa hipotireozom i potrebna mi je preporuka za dobrog endokrinologa. Ovde se spominje dr Trbojevic pa bih molila ako moze neko detaljnije da mi kaze nesto o njemu. Ja sam se lecila alternativno pa me interesuje kakav je po tom pitanju. Ima lekara kojima ne smete da spomenete a od alternativnog, a ima i onih koji se sami tako lece. Zato mi je ovaj odgovor jako bitan.
Hvala svima unapred.
Prof Dr Boza Trbojevic je jedan od nasih najboljih endokrinologa, sto se tice alternative ne znam njegove stavove.Pored njega na Klinici za endokrinologiji KCS imas i Prof Dr Milku Drezgic, Dr Ciric svi su dobri samo ih treba nahvatati ili videti gde rade privatno.Sve najbolje!!!
Doktorka Ciric na Internoj B klinici je fenomenalna. Dve godine sam se patila sa jednim dr.- velicina je naravno bila u pitanju, ubila bih ga na mestu da ga sretnem na ulici. Zbog njegove terapije sam se ugojila 25kg...ova dr. je fenomenalna. Sve mi se vratilo u normalu.