Zasto moj decko ne zeli sex...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

A ja kao sinoc razmisljam kad se atmosfera malo uozbiljila da napisem nesto u stilu:
Zamislite pojavi se Yoma i kaze eej ljudi oladite malo ja sam se samo salila i nemam problema sa deckom nego sam htela da vidim koliko ljudi vole da se bave problemima nepoznatih.Kad ono.....bruka :lol:

Ma sto je najcrnje nije ona neka novina na forumu iako cesto menja nickove, a ne mogu 100 posto reci ko je u pitanju , ali 85 posto sam sigurna....valjda poremecaj visestruke licnosti :roll: .

Ne znam da li na osnovu IP adrese moze da se spreci registracija vise od jednog usera sa 1 kompjutera, ali to bi bilo makar nekakvo resenje za ovakve situacije....

Pozdrav svima i sta da kazem, a da ne pomenem VRELU NELU :lol: :lol:
alexa Va
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 4:50 pm

Post od alexa Va »

Ja ne mogu da poverujem sta se desava. Da stvarno postoji neko ko sedi po ceo dan za kompjuterom i izmislja zdravstvene probleme i kucka ih ovde :roll:

Ovo je bilo veliko gubljenje vremena onda.

Molio bih moderatora da resi ovakve probleme.
yoma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 24, 2007 11:33 pm

Post od yoma »

Kao prvo mojoj mami je ugradjen pejs meker...tada sam se i registrovala na ovaj sajt...da vidimo ko ce joj i sta odgovoriti...nakon sto sam videla da je urodilo plodom i da je neko strucan njoj dao odgovor na pitanje ja sam resila da se i sama raspitam o odredjenim problemima koje imam.kao drugo kondilome sam imala ja, a kao trece jesam se ugojila 20 kilograma,a verovatno ce se moje pitanje uskoro naci i na forumu neuropsihijatrija jer imam neka pitanja i iz te oblasti.Tako da ne znam u cemu je problem raspitivati se o necemu sto te muci....ko je bre dvostruka licnost????ja koja se raspitujem ili gomila onih koji se prave pametni i daju savete na sva moguca postavljena pitaja...alo bre...ALEXA VA ti si decko paranoik...znas...boli mene uvo da ja izmisljam bolesti i probleme...i ni malo mi nije milo sto neke stvari ne mogu da resim sama...i uopste ne vidim sta je cudno sto se moja pitanja nalaze na raznim forumima...pa valjda je ovo napravljeno u tu svrhu, da razmenjujes iskustva iz raznoraznih oblasti...ZAO MI JE STO ME ZANIMA TOLIKO STVARI I STO TO NEKIMA SMETA...A pejs meker PONAVLJAM nije ugradjen meni vec mojoj mami pre godinu i po dana, cisto me je zanimalo da li je moguce da je najebala zbog nemarnosti lekara...I STA JE TU CUDNO BRE...?????PITAM JA VAS????? HOCU DA ZNAM...
Zaključana tema