Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
A ja kao sinoc razmisljam kad se atmosfera malo uozbiljila da napisem nesto u stilu:
Zamislite pojavi se Yoma i kaze eej ljudi oladite malo ja sam se samo salila i nemam problema sa deckom nego sam htela da vidim koliko ljudi vole da se bave problemima nepoznatih.Kad ono.....bruka
Ma sto je najcrnje nije ona neka novina na forumu iako cesto menja nickove, a ne mogu 100 posto reci ko je u pitanju , ali 85 posto sam sigurna....valjda poremecaj visestruke licnosti .
Ne znam da li na osnovu IP adrese moze da se spreci registracija vise od jednog usera sa 1 kompjutera, ali to bi bilo makar nekakvo resenje za ovakve situacije....
Pozdrav svima i sta da kazem, a da ne pomenem VRELU NELU
Kao prvo mojoj mami je ugradjen pejs meker...tada sam se i registrovala na ovaj sajt...da vidimo ko ce joj i sta odgovoriti...nakon sto sam videla da je urodilo plodom i da je neko strucan njoj dao odgovor na pitanje ja sam resila da se i sama raspitam o odredjenim problemima koje imam.kao drugo kondilome sam imala ja, a kao trece jesam se ugojila 20 kilograma,a verovatno ce se moje pitanje uskoro naci i na forumu neuropsihijatrija jer imam neka pitanja i iz te oblasti.Tako da ne znam u cemu je problem raspitivati se o necemu sto te muci....ko je bre dvostruka licnost????ja koja se raspitujem ili gomila onih koji se prave pametni i daju savete na sva moguca postavljena pitaja...alo bre...ALEXA VA ti si decko paranoik...znas...boli mene uvo da ja izmisljam bolesti i probleme...i ni malo mi nije milo sto neke stvari ne mogu da resim sama...i uopste ne vidim sta je cudno sto se moja pitanja nalaze na raznim forumima...pa valjda je ovo napravljeno u tu svrhu, da razmenjujes iskustva iz raznoraznih oblasti...ZAO MI JE STO ME ZANIMA TOLIKO STVARI I STO TO NEKIMA SMETA...A pejs meker PONAVLJAM nije ugradjen meni vec mojoj mami pre godinu i po dana, cisto me je zanimalo da li je moguce da je najebala zbog nemarnosti lekara...I STA JE TU CUDNO BRE...?????PITAM JA VAS????? HOCU DA ZNAM...