Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Jucer sam poceo piti "Sylimarin".
2x150 mg kako pise u uputstvima.
Sutra sam u Beogradu ali mogu i ovdje kod nas kupiti...valjda imaju isto djelovanje!
Javit cu ti kako to djeluje.
Za mjesec-dva cu ici vaditi i krv, pa cu i to provjeriti, iako ovi rezultati od prije 2-3 tjedna su odlicni, s obzirom da sam na Roaccutanu.
Ali sigurno zato sto sam pijo Aloe veru...zapravo 100% zbog tog.
Javljat cu kako ide...
Iako sam ja vec stari "Roaccutanac"...evo vec 7 mjeseci!
dakle, koliko sam razumeo sve je individualno... nazalost, nikakvu precizniju informaciju nisam uspeo da dobijem o mashcenju lica nakon prestanka terapije roakutanom... svashta sam chitao, svashta sam chuo ali su izostala autentichna iskustva ljudi koji su zavrshili terapiju...
Ja sam roakutan pila preko 8 meseci i lice mi je biloo savrseno citavih godinu dana. Posle je koza postala ponovo necista i sa po kojom bubuljicom. Ipak to ne moze da se poredi sa onim kako je bilo pre terapije. Dosta sam zadovoljna ali da lek daje savrsen rezultat, ne daje. Mislim da neko normalno stamke koze mora da se vrati. lek nema vecan efekat. da zakljucim, mislim da je izuzetno ucinkovit, ali ne i da je caroban. Ja vise nisam u aknama ali jesam u mitiserima, koji pokatkad mogu da se pretvore u po koju aknu. Naravno to ima veze i sa tempom obaveza. Otkad imam intenzivnija psihofizicka opterecenja (citaj radim u nasoj verziji kapitalizma) nema sanse da odrzim zdrav i cist ten.
Uzdravlje!
Ja ne znam kako ce biti poslije...ali ja cu zavrsiti uskoro svoju terapiju koja ce trajati 9 mjeseci. Za sada sam jako zadovoljan.
Bio bi sretan da mi se dogodi da ovako bude jos godinu dana!
Ako mi se opet to pojavi, zelim ponovo na terapiju Roacutanom, bar sa 10 mg na dan...
Ne bojim se toliko onih akni nego se bojim bas tih komedona i mitisera, a bit ce ih sigurno, samo je pitanje u kojoj mjeri!
Koza lica mi je i sad puna tih nekih sitnih malih...samo trebaju narasti!