Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
cesto sam imala ubrzan rad srca i strah u sebi,lecila se godinu dana propanolom i bromozepanom da mi nije proverena stitna zlezda.Sve dok nisam pre neki dan otisla na vma i gde mi je doktor rekao da obavezno uradim hormone stitne zlezde jer oni hoce da se uzburkaju posle porodjaja tri do cetiri meseca,i da izazovu bas to sto ja sada osecam!danas sam dobila rezultate pa bi zelela da mi ih pojasnite T3 -5.18 T4-217.1 i TSH<0.005.Dobila sam u terapiji Favistan jedna tableta dnevno i propanol dva puta po pola,bromozepan dvaputa po pola.Kako deluje Favistan?Kakve su reakcije?koliko je sve ovo opasno?da li mi ova terapija Favistana odgovara?da li dolazi do povecanja pritiska?hvala u napred!
Za bavljenje fitnesom potrebno je da imate misljenje lekara koji ce Vam pregledati srce, pritisak uraditi EKG u mirovanju, a mozda i traziti submaksimalni ili jaci test opterecenja.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.