Zepter Dental Clinic
Zepter Dental Clinic
Da li ste culi nesto o njima, kako rade, kakva su vasha iskustva ili iskustva vashih prijatelja? Treba da stavim implante negde, razmisljala sam da to uradim kod njih, svaka pomoc je dobrodosla! Zanima me kakav stav imaju prema pacijentima generalno itd. Hvala 

Re: Zepter Dental Clinic
Mnogo je vaznije da gledas ko je hirurg koji stavlja implante a na da li je ordinacija fenci ili nije. Koliko ja znam profesor Stajcic je br 1 kod nas sto se implanta tice.Jelena83 napisao:Da li ste culi nesto o njima, kako rade, kakva su vasha iskustva ili iskustva vashih prijatelja? Treba da stavim implante negde, razmisljala sam da to uradim kod njih, svaka pomoc je dobrodosla! Zanima me kakav stav imaju prema pacijentima generalno itd. Hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Okt 22, 2006 7:52 am
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm
Ne razumem zasto ne objavis javno gde radi profesor Stajcic tako da i drugi mogu dobiti adekvatnu pomoc.
Ako mislis da je zbog reklame tj. da ne dozvoljavaju mozda moderatori ,to je najveca glupost zato sto su ovo diskusije o zdravlju i nebi trebalo dovoditi ove diskusije koje pomazu ljudima u vezu sa reklamiranjem,ja bar tako mislim, dati adresu nekom kome to moze pomoci nije nikakva reklama.
Ako mislis da je zbog reklame tj. da ne dozvoljavaju mozda moderatori ,to je najveca glupost zato sto su ovo diskusije o zdravlju i nebi trebalo dovoditi ove diskusije koje pomazu ljudima u vezu sa reklamiranjem,ja bar tako mislim, dati adresu nekom kome to moze pomoci nije nikakva reklama.