Zepter Dental Clinic

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Jelena83
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 17, 2006 11:17 am

Zepter Dental Clinic

Post od Jelena83 »

Da li ste culi nesto o njima, kako rade, kakva su vasha iskustva ili iskustva vashih prijatelja? Treba da stavim implante negde, razmisljala sam da to uradim kod njih, svaka pomoc je dobrodosla! Zanima me kakav stav imaju prema pacijentima generalno itd. Hvala :wink:
AcaBg82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 22, 2006 9:13 pm

Re: Zepter Dental Clinic

Post od AcaBg82 »

Jelena83 napisao:Da li ste culi nesto o njima, kako rade, kakva su vasha iskustva ili iskustva vashih prijatelja? Treba da stavim implante negde, razmisljala sam da to uradim kod njih, svaka pomoc je dobrodosla! Zanima me kakav stav imaju prema pacijentima generalno itd. Hvala :wink:
Mnogo je vaznije da gledas ko je hirurg koji stavlja implante a na da li je ordinacija fenci ili nije. Koliko ja znam profesor Stajcic je br 1 kod nas sto se implanta tice.
Jelena83
Stalni član
Stalni  član

Post od Jelena83 »

A gde radi profesor Stajcic? U Zepteru implante stavlja Milan Todorovic.
miminamama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 22, 2006 7:52 am

Post od miminamama »

Ja sam vam odgovorila na PP, i jos jednom - svako dobro :).
Jelena83
Stalni član
Stalni  član

Post od Jelena83 »

Hvala vam oboma mnogo mnogo mnogo za informacije!!! Slika Zakazacu tamo pregled sledece nedelje. Pogledala sam sajt, zvuchi dosta dobro.
dintel011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 4:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dintel011 »

I kakva su ti iskustva sa Stajicem?
sacramento
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm

Post od sacramento »

Ne razumem zasto ne objavis javno gde radi profesor Stajcic tako da i drugi mogu dobiti adekvatnu pomoc.

Ako mislis da je zbog reklame tj. da ne dozvoljavaju mozda moderatori ,to je najveca glupost zato sto su ovo diskusije o zdravlju i nebi trebalo dovoditi ove diskusije koje pomazu ljudima u vezu sa reklamiranjem,ja bar tako mislim, dati adresu nekom kome to moze pomoci nije nikakva reklama.
Odgovori