penetracija prstom-krv
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
penetracija prstom-krv
Pozdrav svima-
zanima me vaše mišljenje o sledećem-
nekidan sam zabrijala s jednim dečkom...samo oralno je bilo u pitanju-točnije penetracije prstom...no međutim dečko je bio pomalo nasilan tj.jak su mu prsti bili totalno umazani krvlju. Meni menstruacija i treba da dođe al za koji dan...
Tokom ova dva dana nakon te noći ja primjećujem tek mini-minimalno sukrvice.
E sad, dali imam nekakav razlog za brigu-znam da je vjerovatno snažnim penetracijama ozlijedio sluznicu no...ipak se malo to muči.
Hvala
zanima me vaše mišljenje o sledećem-
nekidan sam zabrijala s jednim dečkom...samo oralno je bilo u pitanju-točnije penetracije prstom...no međutim dečko je bio pomalo nasilan tj.jak su mu prsti bili totalno umazani krvlju. Meni menstruacija i treba da dođe al za koji dan...
Tokom ova dva dana nakon te noći ja primjećujem tek mini-minimalno sukrvice.
E sad, dali imam nekakav razlog za brigu-znam da je vjerovatno snažnim penetracijama ozlijedio sluznicu no...ipak se malo to muči.
Hvala
Re: penetracija prstom-krv
ova recenica mi apsolutno nije jasna???felis23 napisao:.samo oralno je bilo u pitanju-točnije penetracije prstom...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 12:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa celo pitanje ti je vrlo konfuzno. Jedva da moze da se nasluti od cega imas frku? Da je bilo samo oralno ne bi bilo krvarenja. S obzirom da nije samo oralno kako si napisala nego i penetracija, onda bi moglo da se nasluti da imas frku oko toga da li ti je himen jos uvek citav ili ne.... Bar sam ja tako shvatila. Ja uvek prvo pregledam svoju poruku pa je tek onda posaljem.....tako ljude ne dovodim u nedoumicu sta hocu da pitam....
Je u pravu si, trebala sam pažljivije topic napisat, uvijek zaboravljam da koliko god su slični toliko su nam jezici i različiti...
Ne, moj bed nema veze s himenom, nevinost sam izgubila prije deset godina...zato su mi i smješne vaše insinuacije...al dobro.
Sad se pojavio još jedan problem-ujutro kad se probudim u gaćicama primjetim kričavo-zelenkast iscjedak-??? What the fuck is that? Ok, možda je neka spolna bolest al mi je jaaakoo čudno da se manifestira sad-nakon te brijačine u petak-????
Znam uputit ćete me liječniku...no vjerujte to je zadnje prihvatljiva opcija.
Ne, moj bed nema veze s himenom, nevinost sam izgubila prije deset godina...zato su mi i smješne vaše insinuacije...al dobro.
Sad se pojavio još jedan problem-ujutro kad se probudim u gaćicama primjetim kričavo-zelenkast iscjedak-??? What the fuck is that? Ok, možda je neka spolna bolest al mi je jaaakoo čudno da se manifestira sad-nakon te brijačine u petak-????
Znam uputit ćete me liječniku...no vjerujte to je zadnje prihvatljiva opcija.
Na razranjenim delovima sluznice (gde god se nalazili) je lako navuci neku infekciju ili bakteriju. Pogotovo u vagini, koja zbog vlaznosti pogoduje toj pojavi.
Da sam na tvom mestu, ne bih cekala da se nesto iskomplikuje, nego bih pod hitno - pravac kod lekara. Ne razumem zasto je to "neprihvatljiva opcija", kad je to JEDINA opcija koju imas. To "zeleno", samo od sebe sigurno nece proci, a moze samo da se iskomplikuje ako cekas.
Ali... tvoje telo, tvoje zdravlje...
Da sam na tvom mestu, ne bih cekala da se nesto iskomplikuje, nego bih pod hitno - pravac kod lekara. Ne razumem zasto je to "neprihvatljiva opcija", kad je to JEDINA opcija koju imas. To "zeleno", samo od sebe sigurno nece proci, a moze samo da se iskomplikuje ako cekas.
Ali... tvoje telo, tvoje zdravlje...
A eto imam ogromnu averziju prema doktorima...a i u familiji imamo doktora...a i ja trenutno ne živim u svom rodnom gradu u kojem je moja doktorica...
no nebitno, bilo bi krajnje glupo ignororat nešto ovako očito stoga ću morat nešto poduzet.
Eto ispričavam se na početnim nesuglasicama, zahvaljujem svima.
no nebitno, bilo bi krajnje glupo ignororat nešto ovako očito stoga ću morat nešto poduzet.
Eto ispričavam se na početnim nesuglasicama, zahvaljujem svima.