penetracija prstom-krv

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
felis23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 01, 2007 9:23 pm

penetracija prstom-krv

Post od felis23 »

Pozdrav svima-
zanima me vaše mišljenje o sledećem-
nekidan sam zabrijala s jednim dečkom...samo oralno je bilo u pitanju-točnije penetracije prstom...no međutim dečko je bio pomalo nasilan tj.jak su mu prsti bili totalno umazani krvlju. Meni menstruacija i treba da dođe al za koji dan...
Tokom ova dva dana nakon te noći ja primjećujem tek mini-minimalno sukrvice.
E sad, dali imam nekakav razlog za brigu-znam da je vjerovatno snažnim penetracijama ozlijedio sluznicu no...ipak se malo to muči.
Hvala
elena1988
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 30, 2006 2:03 pm

Re: penetracija prstom-krv

Post od elena1988 »

felis23 napisao:.samo oralno je bilo u pitanju-točnije penetracije prstom...
ova recenica mi apsolutno nije jasna???
felis23
Novi član
Novi član

Post od felis23 »

Ne kužim što ti je nejasno-?
galina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 10:33 pm

Post od galina »

Ni meni nije jasno...
Ili je oralno ili penetracija ?
Pile33
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 12:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Pile33 »

Dobro, rekla bih da devojce jos uvek ne zna sta je oralno a sta je penetracija prstom. Ako si krvarila moguce je da ti je himen pukao....
baki78
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 1:34 am

Post od baki78 »

Sad moze da proba inesto dr.ane samooralno.
Sta ces deca se jos uvek uce. :oops: :lol: :lol:
felis23
Novi član
Novi član

Post od felis23 »

O Isuse koji ste vi dibidusi...jel verbalna nepreciznost poanta mog topica?! Treba vam sve crtat-jel toliko teško skužit da je riječ o oralnom sexu u kombinaciji s penetracijom prstom?! Što povećavate broj postova ovakvim spamom? Ne mogu vjerovat
Pile33
Novi član
Novi član

Post od Pile33 »

Pa celo pitanje ti je vrlo konfuzno. Jedva da moze da se nasluti od cega imas frku? Da je bilo samo oralno ne bi bilo krvarenja. S obzirom da nije samo oralno kako si napisala nego i penetracija, onda bi moglo da se nasluti da imas frku oko toga da li ti je himen jos uvek citav ili ne.... Bar sam ja tako shvatila. Ja uvek prvo pregledam svoju poruku pa je tek onda posaljem.....tako ljude ne dovodim u nedoumicu sta hocu da pitam....
felis23
Novi član
Novi član

Post od felis23 »

Je u pravu si, trebala sam pažljivije topic napisat, uvijek zaboravljam da koliko god su slični toliko su nam jezici i različiti...

Ne, moj bed nema veze s himenom, nevinost sam izgubila prije deset godina...zato su mi i smješne vaše insinuacije...al dobro.

Sad se pojavio još jedan problem-ujutro kad se probudim u gaćicama primjetim kričavo-zelenkast iscjedak-??? What the fuck is that? Ok, možda je neka spolna bolest al mi je jaaakoo čudno da se manifestira sad-nakon te brijačine u petak-????

Znam uputit ćete me liječniku...no vjerujte to je zadnje prihvatljiva opcija.
Pile33
Novi član
Novi član

Post od Pile33 »

PA verovatno je u pitanju neka infekcija. Mozda mu ruke nisu bile bas ciste ili ima neku infekciju u usnoj duplji. Ali to naravno ne mozes znati bez.....onoga sto ti nije prihvatljiva opcija....
felis23
Novi član
Novi član

Post od felis23 »

Da jasno mi je... No malo me zbunjuje što nemam nikakve druge simptome-iscjedak je bez mirisa, ne osjećam peckanje, svrab nit išta, ne boli me abdomen... To me zbunjuje?!
Megi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 30, 2006 11:15 pm

Post od Megi »

Na razranjenim delovima sluznice (gde god se nalazili) je lako navuci neku infekciju ili bakteriju. Pogotovo u vagini, koja zbog vlaznosti pogoduje toj pojavi.
Da sam na tvom mestu, ne bih cekala da se nesto iskomplikuje, nego bih pod hitno - pravac kod lekara. Ne razumem zasto je to "neprihvatljiva opcija", kad je to JEDINA opcija koju imas. To "zeleno", samo od sebe sigurno nece proci, a moze samo da se iskomplikuje ako cekas.
Ali... tvoje telo, tvoje zdravlje...
felis23
Novi član
Novi član

Post od felis23 »

A eto imam ogromnu averziju prema doktorima...a i u familiji imamo doktora...a i ja trenutno ne živim u svom rodnom gradu u kojem je moja doktorica...
no nebitno, bilo bi krajnje glupo ignororat nešto ovako očito stoga ću morat nešto poduzet.
Eto ispričavam se na početnim nesuglasicama, zahvaljujem svima.
baki78
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 1:34 am

Post od baki78 »

Zeleni sekret -trihomonas ili V grupa.
Lece se oba partnera tab.ORVAGIL a zena koristi i vag.ORVAGIL.
Alkohol u ovoj th. NE KONZUMIRATI.
Bez odnosa dok traje th.
Odgovori