Neprijatan miris

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 12, 2006 12:00 am

Neprijatan miris

Post od mak »

moj decko se zali kako posle sexa sa mnom ima neprijatan miris na penisu i da tek posle 2-3 dana on pranjem nestane..i kada se opet sexamo-eto opet tog mirisa
da li neko zna sta je ovo?
zmajeva devojka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 09, 2007 12:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od zmajeva devojka »

I JA IMAM ISTI PROBLEM ALI NEMAM ODGOVORA,SAMO JE KOD MENE ISTO TAKO ALI JA IMAM TAJ NEPRIJATNI MIRIS KADA ON SVSI U MENE
Zelim bebu ali ne uspeva nikako vec sest meseci
Pile33
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 12:34 pm

Post od Pile33 »

Da i ja imam isti problem. Kad god moj dragi svrsi unutra ceo dan pa nekad i duze se oseca neki neprijatan miris.... Ne znam zasto....
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Post od medi »

Kod mene (mog muza) se pojavi taj problem kad pijem antibebi pilule. Kad ih ne uzimam, nema neprijatnog mirisa. Ja sam razmisljala da mozda te pilule promene ph unutra pa se javi miris ali to samo nagadjam.
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Verovatno je u pitanju "yeast infection", kod nas ja mislim VI grupa sekreta, koja se pojaca na hormonskoj osnovi, cesto u trudnoci, ili sa pilulama. Diklofen je najbolji a moze da se leci i homeopatski borskom kiselinom ili vaginaletama. Ima i krema za muskarce, raspitajte se kod lekara.
Pile33
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 12:34 pm

Post od Pile33 »

Kod mene nije to u pitanju. Ne pijem pilule, nisam trudna i nemam nikakve infekcije dole (redovno idem kod ginekologa i svi nalazi su mi cisti). Desava se iskljucivo kad moj muz svrsi unutra.
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am

Post od nabla »

moze da bude bakterijska vaginoza- bar je kod mene to slucaj. Doktorka mi je preporucila da tada popijem 2g ORVAGIL-a (5 tabletica od 400 mg odjednom).
Odgovori