Suzana Uskokovic

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Zara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 10:05 pm

Suzana Uskokovic

Post od Zara »

I looking for Suzana Uskokovic, she is a doctor of gynecologie. She works with Elmira Gabdulina. Who knows where she is, please, send her my e-mail: [email protected]. Thank you.
Сузана, скотиница, объявись, если у тебя осталось хоть капля совести. Зара
Monty
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 30, 2007 12:39 pm

Post od Monty »

Privet Zara ...
Suzana is in the Podgorica and I'l give your e-mail to her.
I hope you remember us, Marko & Fila :lol:

The Best Regards, Marko ... ;)
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

:o Ja sam bio ubedjen da je ovo najobicnija SPAM poruka ali posto vidim da je covek mrtav ladan odgovorio...
Monty
Novi član
Novi član

Post od Monty »

Pozdrav Ka1 :)
Nije spam.
Pazi koja je to sluchajnost. '95. god. smo svi zajedno bili u Moskvi i super se druzili. Kasnije se pogubili kontakti i sad naletim sasvim sluchajno na ovu Zarinu poruku. Inache i ona je ljekar, zajedno studirala medicinu sa Suzanom i Elmirom.

Eto, jedno od malih chuda koja se deshavaju obichnim ljudima ... :lol:
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Stvarno svasta! :lol: Ovo mi je izgledalo kao jedna od onih SPAM poruke koje stizu na forume... posebno sto je napisana na ruskom i posebno mi je bila cudna poslednja recenica u kojoj ona nesto kune tu osobu, ako sam dobro razumeo!? Nesto kao da se javi ako ima savesti, taj neki rad!? :-?

Bas super! :lol:
Monty
Novi član
Novi član

Post od Monty »

Da, bash tako. Kritikuje je shto se ne javlja. Eh ... ima chuda - nema chuda ...:)
U svakom sluchaju, drago mi je da su se opet pronashle jer su studirale zajedno i dobre su drugarice :)
Odgovori