Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
I looking for Suzana Uskokovic, she is a doctor of gynecologie. She works with Elmira Gabdulina. Who knows where she is, please, send her my e-mail: [email protected]. Thank you.
Сузана, скотиница, объявись, если у тебя осталось хоть капля совести. Зара
Pozdrav Ka1
Nije spam.
Pazi koja je to sluchajnost. '95. god. smo svi zajedno bili u Moskvi i super se druzili. Kasnije se pogubili kontakti i sad naletim sasvim sluchajno na ovu Zarinu poruku. Inache i ona je ljekar, zajedno studirala medicinu sa Suzanom i Elmirom.
Eto, jedno od malih chuda koja se deshavaju obichnim ljudima ...
Stvarno svasta! Ovo mi je izgledalo kao jedna od onih SPAM poruke koje stizu na forume... posebno sto je napisana na ruskom i posebno mi je bila cudna poslednja recenica u kojoj ona nesto kune tu osobu, ako sam dobro razumeo!? Nesto kao da se javi ako ima savesti, taj neki rad!?
Da, bash tako. Kritikuje je shto se ne javlja. Eh ... ima chuda - nema chuda ...
U svakom sluchaju, drago mi je da su se opet pronashle jer su studirale zajedno i dobre su drugarice