Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
Da li neko zna koja je dobra (tj. proverena) privatna endokrinoloska klinika u NSu (potreban ultrazvuk)? Ko je dobar doktor/ica u NSu i gde rade (privatno ili...)?
Najbolji endokrinolog u gradu Novom Sadu (a i mnogo šire) je dr Edita Stokić. Radi u Poliklinici, a i u pojedinim privatnim klinikama. Raspitaj se još, stvarno ne znam gde u ovom trenutku privatno radi...
Na novom naselju u blizini crkve ima privatna ordinacija i izmedju ostalog rade i ultrazvuk štitne žlezde a doktorka koja radi je dr Ljiljana Todorović Đilas. Iskreno ti je preporučujem jer je izvanredna doktorica.
dr Ljiljana Todorović Đilas,utorkom i cetrvrtkom radi u ordinaciji Consillium u Novom Sadu u Jevrejskoj br4.Odlican je i pouzdan lekar.Telefon ordinacije je 6619691
Pozdrav
Iva
Definitivno u ns-u najbolje za stitnu su dr.Djilas i dr.Malesevic.Pacijent sam dr.Milice Malesevic i veoma sam zadovoljna sa njom.Koliko sam upoznata ona je nacelnik odeljenja za stitnu u Sr.Kamenici, no ja idem kod nje u Polikliniku Cvjetkovic na limanu(ona je tamo konsultant).
Pozdrav