DOBRA PRIVATNA KLINIKA U NSu?

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
crvena55
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 01, 2006 1:21 am

DOBRA PRIVATNA KLINIKA U NSu?

Post od crvena55 »

Da li neko zna koja je dobra (tj. proverena) privatna endokrinoloska klinika u NSu (potreban ultrazvuk)? Ko je dobar doktor/ica u NSu i gde rade (privatno ili...)?

HVALA PUNO
bebimins
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 12, 2006 9:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bebimins »

Najbolji endokrinolog u gradu Novom Sadu (a i mnogo šire) je dr Edita Stokić. Radi u Poliklinici, a i u pojedinim privatnim klinikama. Raspitaj se još, stvarno ne znam gde u ovom trenutku privatno radi...
oz mladost sos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 9:54 am

Post od oz mladost sos »

Na novom naselju u blizini crkve ima privatna ordinacija i izmedju ostalog rade i ultrazvuk štitne žlezde a doktorka koja radi je dr Ljiljana Todorović Đilas. Iskreno ti je preporučujem jer je izvanredna doktorica.
ivalukas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 9:20 am

Post od ivalukas »

dr Ljiljana Todorović Đilas,utorkom i cetrvrtkom radi u ordinaciji Consillium u Novom Sadu u Jevrejskoj br4.Odlican je i pouzdan lekar.Telefon ordinacije je 6619691
Pozdrav
Iva
lilmissmuffin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 21, 2006 5:59 pm

Post od lilmissmuffin »

Definitivno u ns-u najbolje za stitnu su dr.Djilas i dr.Malesevic.Pacijent sam dr.Milice Malesevic i veoma sam zadovoljna sa njom.Koliko sam upoznata ona je nacelnik odeljenja za stitnu u Sr.Kamenici, no ja idem kod nje u Polikliniku Cvjetkovic na limanu(ona je tamo konsultant).
Pozdrav
Odgovori