Terapija?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
profnr
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 03, 2007 11:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Terapija?

Post od profnr »

Mozda sam dosadna, ali, stvarno sam zbunjena! Moj muz je imao ureaplazmu, ja ne - tako su pokazali rezultati. Njegov doktor je rekao da je to nemoguce i oboma nam prepisao terapiju, koju ja nisam pila jer je moja dr rekla da lekove ne treba da pijem jer bakteriju nemam. E, sad me zbunjuju neki dr koji kazu da, bez obzira sto je test pokazao da bakteriju nemam, treba da pijem lekove, jer se bakterija navodno pritajila i zato test nije pokazao da je imam. Sta da radim? Stvarno ne mogu da verujem koliko razlicitih misljenja oko jedne bakterije ima!
paki
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Post od Gordy »

Ukoliko je Vama test pokazao da nemate Ureaplazmu zaista ne vidim razlog zbog koga biste svoj organizam trovali antibioticima bez potrebe. :o

Da sam ja u Vasoj kozi, znam da ne bih pila lekove! :D

Pozdrav!
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
profnr
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 03, 2007 11:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od profnr »

Hvala! I ja tako mislim i nisam ih ni pila (muz ih je davno popio), nego me je malo pokolebala ta dr koja je govorila o pritajenoj bakteriji. Uplasila sam se eventualnih posledica na buducu trudnocu...
paki
Odgovori