Doktorica je rekla da je u pitanju hpv virus, i napisala mi uput za radjenje (ako sam dobro procitala) : brisa cervixa na 1)bakterije i AB, 2) hlamidije, 3)ureaplazme i 4) valjda jos neka vrsta ....plazme
Zbog losijeg rukopisa nisam u mogucnosti da procitam sta tacno pise na nalazu, i sta to tacno znaci. Molim vas za objasnjenje

Nikad nisam imala odnos bez kondoma, a poslednji je bio pre 4 meseca. Bila bih vam zahvalna kada bi mi objasnili kako sam dobila virus i koje su mi opcije i prognoze za uspesno lecenje. I kada ce biti sigurno da opet imam odnose (naravno sa kondomom)?
17.01.2006. godine sam isto radila kolposkopiju i nalaz je bio uredan.
Sto se tice drugih stvari, imam zavaljenu matericu, policisticne jajnike, urednu menstruaciju na svakih otprilike 28 dana, koja traje 7 dana (poslednja 2 vrlo malo). U januaru 2007 sam imala Enterococcus ali je to nakon pijenja amoksicilina nedelju dana sredjeno.
Inace anemicna sam od decembra 2005 godine, i uzimala sam pola godine heferol, i jos tri meseca ali samo u periodu 2 dana pre, u toku i 2 dana posle menstruacije. Par meseci je gvozdje bilo oko 17, da bih pre dva meseca otkrila da je palo na 7. Doktorica je prepisala da opet 3 meseca pijem heferol 2 dana pre, u toku i 2 dana posle menstruacije.
Unapred hvala na svakom odgovoru