Vase misljenje?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
antonet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 6:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Vase misljenje?

Post od antonet »

Zdravo!
Imam 34 god, dve normalne trudnoce i dosad nisam imala neke ozbiljne ginekoloske probleme . Nakon stomacnog virus koja sam imala pre nekoliko meseci ,pojavile su se neke gastro-smetnje (gasovi, dijareja s vremena na vreme, mala nadutost, izgubila sam na tezini )i javila mi se i neka nejasna tupa bol u predelu abdomena -desno (vise prema gore- bas levo od pupka, ali i u predelu desnog jajnika). Vec mi je konstatovano da imam policisticne jajnike , ali dosada s time nisam imala problema.
Ta bol postoji vec 7 meseci, i eto zakazala sam ginekolski oregled i eho abdomena da vidim sta bi to moglo biti.
U medjuvremenu do mene je stigla neka brosura o ranom otkrivanju raka jajnika, i tu sam nekako prepoznala moje simptome.
Jako sam se uplasila, a pregled mi je zakazan tek za desetak dana, pa ne znam kako cu do tada...
Mozete li me bar nekako utesiti da se ti simptomi mogu povezati i snecim manje opasnim , koje dijagnosticke metode se primenjuju i kako se leci kancer ovarija( ukoliko je ispostavi da je nesto takvo)?

Oprostite ako sam malo nejasna i ako je pitanje infantilno , ali zaista sam u panici...

Hvala unapred Antonet
Odgovori