Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Moja kozmeticarka ima njihovu diplomu. Nisam sigurna da li sada koristi, posto mi je dala kremicu dr Temt, poslednji put kad sam bila.
Ali mislim da je to dobra kozmetika.
e hvala! interesovalo me obzirom da sam cula za tu kozmetiku, tek od nedavno. a sad razmisljam da je uzmem. a kakva je ta druga kremica,sto ti je preporucila kozmeticarka? meni u principu treba neka dobra krema za hidrataciju i hranjenje, nemam problematicnu kozu. vichy sam koristila ali nisam nesto zadovoljna.
Ella Bache je odlicna i njihovi preparati se uglavnom koriste u kozmetickim salonima a retko mozes da je nadjes za kucnu upotrebu,uglavnom ako ti neko proda u salonu gde se koristi. Moja kozmeticarka je koristi vec 7-8 godina i ja sam prezadovoljna nakon svakog tretmana.
Slazem se sa suncicom01.
Kreme Dr.Temt su takodje odlicne. A gde si pronasla Ella kremice?
Ja sam kupovala od kozmeticarke.
Uglavnom, imas preporuku za obe.
e da..super sto se neko javio. i ja bih nabavila od kozmeticarke. to je profesionalna kozmetika i ima je samo u vecim pakovanjima. onda je ona prodaje (presipa) u manjim. nisam stvarno cula ni od kog da je koristi a pominje se u casopisima kojekakvim...pa reko da vidim sta vi kazete. eto, odlicno da bar neko zna i da me posavetuje.