Ella Bache kozmetika

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Dondolan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2007 1:13 am

Ella Bache kozmetika

Post od Dondolan »

Da li neko zna za ovu kozmetiku? Misljenje molim vas... [/b]
Hristina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 14, 2005 12:19 am

Post od Hristina »

Moja kozmeticarka ima njihovu diplomu. Nisam sigurna da li sada koristi, posto mi je dala kremicu dr Temt, poslednji put kad sam bila.
Ali mislim da je to dobra kozmetika.
Dondolan
Novi član
Novi član

Post od Dondolan »

e hvala! interesovalo me obzirom da sam cula za tu kozmetiku, tek od nedavno. a sad razmisljam da je uzmem. a kakva je ta druga kremica,sto ti je preporucila kozmeticarka? meni u principu treba neka dobra krema za hidrataciju i hranjenje, nemam problematicnu kozu. vichy sam koristila ali nisam nesto zadovoljna.
suncica01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 9:53 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od suncica01 »

Ella Bache je odlicna i njihovi preparati se uglavnom koriste u kozmetickim salonima a retko mozes da je nadjes za kucnu upotrebu,uglavnom ako ti neko proda u salonu gde se koristi. Moja kozmeticarka je koristi vec 7-8 godina i ja sam prezadovoljna nakon svakog tretmana.
Hristina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 14, 2005 12:19 am

Post od Hristina »

Slazem se sa suncicom01.
Kreme Dr.Temt su takodje odlicne. A gde si pronasla Ella kremice?
Ja sam kupovala od kozmeticarke.
Uglavnom, imas preporuku za obe. :D
Loreley
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 7:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Loreley »

jel owa kozmetika skupa? i jel ima negde da se nabavi osim kod kozmeticara? apoteke mozda?
Dondolan
Novi član
Novi član

Post od Dondolan »

e da..super sto se neko javio. i ja bih nabavila od kozmeticarke. to je profesionalna kozmetika i ima je samo u vecim pakovanjima. onda je ona prodaje (presipa) u manjim. nisam stvarno cula ni od kog da je koristi a pominje se u casopisima kojekakvim...pa reko da vidim sta vi kazete. eto, odlicno da bar neko zna i da me posavetuje.
Dondolan
Novi član
Novi član

Post od Dondolan »

hvala puno!
Odgovori