Verujte u alternativu

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
jelena7j
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 12, 2006 4:14 pm

Verujte u alternativu

Post od jelena7j »

POred zvanicne medivine koju podrzavam nikako ne treba napustiti i alternativu kojm je moj suprug sebi spasio glavu od opake bolesti tj.malignog karcinoma zeluca.Tako da je sada posle nepune godine 100 % cist.
Sam je spravljao cajeve i pridrzavao se strogog rezima ishrane koji i danas postuje.
Svi koji boluju od ove bolesti netreba da se predaju cak sto vise neka dignu glave i hrabro napred.MOzda je cak porodici oko obolelog dosta teze.Meni je recimo doktor rekao da ce mi muz ziveti 1-2 meseca ali evo ga *da kucnem u drvo* super je cak pomaze i drugima,izucava bilje...
Slucajno sm na ovom forumu,samo da ohrabrim sve one koje je zadesilA OVA NEVOLJA.
Ako neko ima da me nesto pita oko ishrane i sl.pisite na privatnu postu
[email protected]
elenica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 13, 2007 8:13 pm

verujte u alternativu

Post od elenica »

Mnogi mi znaci ova poruka.Molila bih za savet sta da radim da pomognem svom ocu, s obzitom da je zvanicna medicina nemocna.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

...kojm je moj suprug sebi spasio glavu od opake bolesti tj.malignog karcinoma zeluca.Tako da je sada posle nepune godine 100 % cist
Mozete li nam reci kako je pregledan Vas suprug, kako je postavljena dijagnoza, koja je tacna dijagnoza (patohistoloska i anatomska), gde je dijagnistikovan karcinom (ustanova) i sta je, osim "alternativne" terapije Vas suprug koristio u lecenju... Takodje, kada je poslednji put isao na kontrolu i kakvi su sadasnji rezultati?

Unapred zahvaljujem.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
marija 76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 26, 2006 10:41 pm

Post od marija 76 »

Zdaravo,
Zaintersovana sam za cajeve i nacin ishrane koji je koristio Vas suprug, pa bih Vas zamolila da mi napisete nesto vise na forumu ili u privatnoj poruci.
Unapred hvala!
jovanche
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 10:18 am

Post od jovanche »

dr ivica napisao:
...kojm je moj suprug sebi spasio glavu od opake bolesti tj.malignog karcinoma zeluca.Tako da je sada posle nepune godine 100 % cist
Mozete li nam reci kako je pregledan Vas suprug, kako je postavljena dijagnoza, koja je tacna dijagnoza (patohistoloska i anatomska), gde je dijagnistikovan karcinom (ustanova) i sta je, osim "alternativne" terapije Vas suprug koristio u lecenju... Takodje, kada je poslednji put isao na kontrolu i kakvi su sadasnji rezultati?

Unapred zahvaljujem.
jok, nema od njega/nje vise nista, oni samo kazu cuda su moguca, poslusajte me, a nikad nikakav relevantan dokaz a jos manje dokaz koji se moze proveriti ne daju... c c c :evil:
Odgovori