Boli me meso
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 2:24 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Boli me meso
Pre tri meseca sam vadio zivac iz gornje desne dvojike, i zubar mi je ugradio u zub kočic od kevlara i uradio običnu nadogradnju. Nakon toga sam i dalje osećao bol u zubu i snimio sam ga a zubar je rekao da zub izgleda savršeno i da ce to proci.E sad, za prekosutra imam zakazano brušenje zuba(množina) jer treba da stavljam most koji ce obuhvatati i tu dvojku, a u poslednje vreme osecam blagi bol i nelagodnost u oblasti oko nje,a na dodir me meso iznad dvojke jače boli. Pre neki dan sam to rekao mom zubaru a on kaze da to nije nista, da sam to verovatno cetkicom iziritirao i dok god me ne boli zub to je nista. Ali ja osećam da je to nešto ozbiljnije(nije 100% od četkice) i zanima me šta to moze biti i šta da radim?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 04, 2006 1:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Moguce da je rech o ovome sto je tvoj zubar rekao, ali isto tako nije nemoguce da bol nastaje od neadekvatno uradjene nadogradnje. Uostalom kad se skine nadogradnja, postavi most, videcesh da nece biti nikakvih problema(sve pod uslovom da je tehnika odradila svoj deo posla valjano).
ZzzzZZzzzZZzzZZZzzzZzzzzzZZZzZZZ