da li postoji mogucnost trudnoce

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
smesko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2007 2:26 am

da li postoji mogucnost trudnoce

Post od smesko »

Poslednji ciklus je poceo 19. 2. ove godine naravno ali je decko slucajno (ako se takvim moze nazvati) ejakulirao u meni 26. pa me zanima s obzirom da mi menstruacije traju od 28 do 31 dan da li sam bila u plodnim danima tada ili ne. Po mom proracunu (laickom, naravno) ne bih treballa to biti. Malo me hvata nervoza, jer nije bas pravo vreme za majcinstvo iako bi to oboje nekad zeleli. Inace usled stresa znaju mi se ciklusi poremetiti i u ovih mesec dana nisam primetila nikakve promene sto se tice sekreta ili bilo cega drugog
a i osetila sam blagi bol koji obicno nagovestava novu menstruaciju. Zapravo ovo cinim kao cin pred ocekivanjeili odlazak u apoteku po test ili tampone. cuce se...
Hvala[/i]
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Pa u principu, iako znam da je to jako tesko, moraces da se strpis jos par dana. Iz licnog iskustva (ne bih da te plasim) moje dve drugarice su ostale trudne u vreme neplodnih dana. Licno, kada sam krenula da koristim spravicu zvanu Persona, koja pokazuje kad su plodni, a kad neplodni dani, bila sam vrlo iznenenadjena cinjenicom, da je kod mene u vecini ciklusa ovulacija bila 9 ili 10 dana, a ne kako po knjigama pise. Valjda sam u zivotu imala vise srece nego pameti, pa nisam imala nikada nezeljenu trudnocu. Nadam se da ce kod tebe sve proci kako treba, a decko ako te stvarno voli i nece jos uvek da bude tata, neka malo bolje povede racuna!
Odgovori