Za dr. ili bilo koga ko se razume.

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Sarica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 24, 2005 9:31 pm

Za dr. ili bilo koga ko se razume.

Post od Sarica »

Vec dve nedelje mi trne cela leva strana(lice, vrat, leva ruka i noga) nisam isla kod lekara, ne usudjujem se jer sam pre mesec dana isla kod dva razlicita kardiologa, jednog neurologa(zbog glavobolja a ne zbog trnjena-jer tada mi nije trnula leva strana), i pulmologa !
A kod kardiologa sam isla zbog bolova na grudnom kosu. I kardiolozi su nasli da su nalazi u redu, pulmolog takodje. Snimljen mi je vrat i usanovljena lordoza na vratu!
Sada mene brine sto mi trne leva strana, i sada imam osecaj kao da mi je glava jako teska, mislici su mi zategnuti ko struna na vratu.
Inace patim od anksioznosti.
Moze li mi neko pomoci
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

To izgleda i jeste od anksioznosti... Uzimate li ista od sedativa?
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Sarica
Novi član
Novi član

Post od Sarica »

dr ivica napisao:To izgleda i jeste od anksioznosti... Uzimate li ista od sedativa?
Pre dve godine sam se lecila zoloftom, i posle toga je bilo ok. Nisam dugo imala napade ansioznosti, sve do sada. Uzela sam danas ujutru, popodne i uvece leksilijum, samo me uspavao ali nije otklonio trnjene ni strah. Nego uplasila sam se jer sam citala na netu da su takva trnjena, jedne polovine tela, vilice, usta itd znakovi mozdanog udara!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Nije to mozdani udar, posebno ne ako imate i utrnulost noge i ruke... Savetujem da se ponovo javite psihijatru i uzmete terapiju, jer je za ovakve tekesne simptome poreklom od neuroza antidepresivna medikamentozna terapija najbolje - Zoloft ce verovatno ponovo koristiti....
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Sarica
Novi član
Novi član

Post od Sarica »

Hvala :wink:
Odgovori