Molila bih dr Pedju ili nekoga ko je upucen, da mi da svoje misljenje o tretmanima u hiperbaricnoj komori.
Naime, pre oko mesec dana radjena mi je laparaskopija kojom je utvrdjeno da su mi oba jajovoda neprohodna (imam 30 godina), pa mi je savetovana vantelesna oplodnja. Obzirom da sam cula za pozitivno iskustvo koriscenja tretmana u hiperbaricnoj komori, volela bih da znam da li bi vredelo probati pre vantelesne.
Hvala unapred!!
hiperbaricna komora
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nažalost tretman u hiperbaričnoj komori neće vam "otvoriti kanale" ukoliko su oni zaista začepljeni!
Oksigenacija u hiperbaričnoj komori ubrzava oslobađanje slobodnih radikala, te je pitanje koliko sve to može da pomogne u lečenju steriliteta. Za sada postoje samo eksperimentalni pokušaji na polju primene HBM u tretmanu steriliteta.
Pozdrav Dr PeđaDj
Oksigenacija u hiperbaričnoj komori ubrzava oslobađanje slobodnih radikala, te je pitanje koliko sve to može da pomogne u lečenju steriliteta. Za sada postoje samo eksperimentalni pokušaji na polju primene HBM u tretmanu steriliteta.
Pozdrav Dr PeđaDj
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga komšinice skuvajte kafu pa da proćaskamo o oslobađanju slobodnih radikala kod pojačane oksigenacije u HB komori.
Za sada se tretman u hiperbaričnoj komori kod steriliteta sporadično ispituje, a kao što rekoh neće otvoriti zapušene jajovode!
Ne treba gubiti vreme na neproverene metode i terapiju, a eventualno ih treba koristiti kod "beznadežnih" slučajeva, kada su sve druge priznate metode iscrpljene.
Pozdrav Dr PeđaDj

Za sada se tretman u hiperbaričnoj komori kod steriliteta sporadično ispituje, a kao što rekoh neće otvoriti zapušene jajovode!
Ne treba gubiti vreme na neproverene metode i terapiju, a eventualno ih treba koristiti kod "beznadežnih" slučajeva, kada su sve druge priznate metode iscrpljene.
Pozdrav Dr PeđaDj