Imam 22 godine. U trudnoći sam se ugojila 29kg. Inače je sve proteklo normalno, normalan i porođaj. Porodila sam se 17.2.2006. nakon čega sam opet počela da se gojim i dobila 10kg, onoliko koliko sam izgubila porođajem. Bila sam punija i pre trudnoće(78kg),tako da je sve to jako uticalo na moj organizam. Imam neki poremećaj, pa mi je menstruacija neredovna. Dobijala sam na svakih 2-3 meseca, do 13. novembra. Tada mi je bila zadnja menstruacija, i pri uz pregledu (pre 20-tak dana) doktor je konstatovao da očekuje obilan odliv pa mi je dao neke tabletice. Nisam radila nikakve analize. Kao što je dr i naglasio, dobila sam 3. dan nakon što sam završila sa terapijom. Lek je čini mi se na bazi progesterona, ali nisam zapamtila naziv. U pakovanju ih ima 20kom i piju se 2 dnevno. Mislim da je nešto ovako PRO...-NAT-5, ali sam možda i pogrešila.
Zanima me šta mogu da očekujem dalje. Kako je to uticalo na moj organizam?
za sve ginekologe
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 13, 2007 8:16 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
To je to, hvala puno, baš sam izlupetala...
Da li znaš nešto o ovom leku?
Nova sam i ne znam koliko se čeka na odgovor nekog od doktora, pa sam malo nestrpljiva.
Neka se jave i žene koje imaju slična iskustva, zaista mi je bitno.
Plašim se da sve ovo može da ostavi negativne posledice na moj organizam i da utiče na plodnost. Planiram da imam još dece...
Da li znaš nešto o ovom leku?
Nova sam i ne znam koliko se čeka na odgovor nekog od doktora, pa sam malo nestrpljiva.
Neka se jave i žene koje imaju slična iskustva, zaista mi je bitno.
Plašim se da sve ovo može da ostavi negativne posledice na moj organizam i da utiče na plodnost. Planiram da imam još dece...