za sve ginekologe

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Ivana_pa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 13, 2007 8:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

za sve ginekologe

Post od Ivana_pa »

Imam 22 godine. U trudnoći sam se ugojila 29kg. Inače je sve proteklo normalno, normalan i porođaj. Porodila sam se 17.2.2006. nakon čega sam opet počela da se gojim i dobila 10kg, onoliko koliko sam izgubila porođajem. Bila sam punija i pre trudnoće(78kg),tako da je sve to jako uticalo na moj organizam. Imam neki poremećaj, pa mi je menstruacija neredovna. Dobijala sam na svakih 2-3 meseca, do 13. novembra. Tada mi je bila zadnja menstruacija, i pri uz pregledu (pre 20-tak dana) doktor je konstatovao da očekuje obilan odliv pa mi je dao neke tabletice. Nisam radila nikakve analize. Kao što je dr i naglasio, dobila sam 3. dan nakon što sam završila sa terapijom. Lek je čini mi se na bazi progesterona, ali nisam zapamtila naziv. U pakovanju ih ima 20kom i piju se 2 dnevno. Mislim da je nešto ovako PRO...-NAT-5, ali sam možda i pogrešila.
Zanima me šta mogu da očekujem dalje. Kako je to uticalo na moj organizam?
Upoznajte moju srećicu!
Ko ga ne bi voleo guza ga zaboleo!

Roditelj.com
natalija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 02, 2006 6:27 pm

Post od natalija »

pila si primolut Nor5
zdravlje je prava sreca, cenite ga
Ivana_pa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 13, 2007 8:16 am

Post od Ivana_pa »

To je to, hvala puno, baš sam izlupetala...
Da li znaš nešto o ovom leku?

Nova sam i ne znam koliko se čeka na odgovor nekog od doktora, pa sam malo nestrpljiva.
Neka se jave i žene koje imaju slična iskustva, zaista mi je bitno.

Plašim se da sve ovo može da ostavi negativne posledice na moj organizam i da utiče na plodnost. Planiram da imam još dece...
Upoznajte moju srećicu!
Ko ga ne bi voleo guza ga zaboleo!

Roditelj.com
Odgovori