I Have A Question

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
herself
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 25, 2006 6:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

I Have A Question

Post od herself »

Imam pokvarenu dvojku cija boljka prelazi i na trojku a zaista ne smem da idem kod zubara sem ako nije hitno. Zadnjih mozda desetak dana osecam bolove i utrnulost koji krecu iznad usnice pa se preko oka zavrsavaju ko zna gde, a i oko mi ponekad suzi ili me pecka uz glavobolje, bas kao simptomi kod problema sa sinusima. Interesuje me da li je moguce da je sve to od zuba ili su ipak sinusi kako mi roditelji kazu
carolija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Nov 24, 2006 12:00 am

Post od carolija »

naravno da je moguce od zuba. Sto prije odes da ti se poprave ti zubi , bice bolje, manje ce boliti a plombe ce biti manje, sto je dosta vazno, jer su prednji zubi u pitanju.
Sto prije to bolje. Sretno i bez straha, za to nema potrebe! :wink:
fred
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 1:37 pm

od zuba

Post od fred »

Sigurno je od zuba.
drecun
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 22, 2006 9:50 pm

Post od drecun »

Zašto je sigurno?
Znanje je ograničeno, neznanje je beskrajno.
fred
Novi član
Novi član

Post od fred »

Tako boli "pokvarena dvojka"
carolija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Nov 24, 2006 12:00 am

Post od carolija »

fred napisao:Tako boli "pokvarena dvojka"
Ako ste kolega stom, nikad nemojte nastupati sa takvom iskljucivoscu, pogotovo ovako, kad ne vidite pacijenta i ne iscrpite kompletan pregled i dijagnosticke postupke. Moze svasta da boli tako.
ONo sto je prvo i osnovno krenuti od zuba ispitati moguci dentogeni uzrok bola, ako jeste uraditi sve ono sto treba, ako nije proslijediti dalje specijalisti za koga je namijenjeno.
fred
Novi član
Novi član

Post od fred »

Naravno da se slazem,kolega,sa vama,ali...zamislite za trenutak da ste laik,a pritom se i bojite,rado bi da saznate uzrok vaseg problema,..pa zamislite kad bismo poceli da raspredamo pricu o tome sta sve moze da bude uzrok (..a najverovatnije je dentogenog porekla,..kako ste se Vi izrazili ).Ohrabriti coveka da ode kod stomatologa i onda tamo bude pregledan i njegov najverovatnije vrlo prost problem resi...to mi je biocilj,jer ovom forumu to i jeste cilj,...
herself
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 25, 2006 6:09 pm

Post od herself »

Pa hvala na odgovorima, ja isla kod zubara i kazu da je od zuba i sad sam pod lekovima ali me i dalje boli glava i to negde iznad uva a i oko pece a snimak dobar. nego oporavice se valjda.
Hvala vam svima jos jednom
Potrebno je osloboditi se onoga što si bio da bi postao ono što ćeš tek biti
Odgovori