Posle upale umjnaka koja se na srecu smirila i najveroatnije da nije potrebna intervencija,upalie su mi se desni a bol je bio najjaci kod 4 i 5,inace tu su mi cisceni kanali,vadjeni zivci i sta ti znam sta jos,kod 5,4 puta mi je ispadala plomba i na karaju mi je genijalna zubarka stavila plombu koja mi je izazivala pritisak u zubu i na kraju su oba zuba pukla i ostali koreni koji su tako stajali oko 1 godine.Druga zubarka je konstatovala da se tu moze uraditi neka nadoknada.Bilo kako bilo,u petak sam otisla kod orl hirurga i on mi je izvadio sve to i napomenuo da ce mi se videti vilicna kost,medjutim sve do danas sam imala uzasne bolve i mali otok,otisla sam kod njega on je konstatovao da je otok zbog anestezije a u ranu mi je strpao nesto neopisivo odvratno nalik duvanu,od cega me je jezik stipao i utrnuo(ako posle anestezije)a ustima mi je miris zubarske ordinacije,kako sam ja podlozna alergijama sto sam mu proslog puta napomenula strasno sam se uplasila od toga sto mi je stavio u zub i 1h sam za svaki slucaj provela ispred hitne,hvala Bogu nije doslo do reakcije nadam se da nece ni sada proslo je oko 3h od tada,bol je prestao,sada sam strasno gladna ali kao da jedem sa ovim u ustima(rekao je da ce to samo da ispadne)ali meni je od toga muka sta ako ga progutam,da li ce mi biti lose,i sta je u stvari on meni to stavio
Izvinjavam se na opsirnosti
HITNO
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 12:36 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
komplikacije
Evo mene opet.Posto mi niko nije odgovoripo kakav je ono lek bio u pitanju,to je orvagil,od kog me je strasno boleo zeludac,pa sam ga sledeceg jutra izvadila,i provela uzasno bolnu noc, posto se zubar nije javio kada sam ga zvala sutra dan sam otisla kod drugog zubara i ona mi je ocistila ranu,bolelo je ali kada mi je stavila lek,sve je bilo Ok,pocela sam da pijem kapsule,9. sam otisla da zamenim lek prilikom zamene leka me nije bolelo,i ona mi je rekla da 11.sama izvadim lek i ako me ne boli nema potrebe da dolazim opet a ako boli ponovo ce staviti lek,posto mi je mama trenutno u bolnici na maksilofascijalnoj hirurgiji njen lekar me pogledeo izvadio lek,dao injekciju i za sutra mi zakazao intervenciju,jer ovo mu lici kao da mi je student izvadio zube,inace zena koja je u sobi sa mojom majkom ima slicnih problema kao ja i za sedam dana je primila silne infuzije. Prosto je neverovatno da mi rane za 10 dana nisu zarasle i da sam istrpela ovolike bolove ,smrsala sam 2 kilograma i bleda sam ko krec.Da li ima jos nekog da je preziveo ovu agoniju usled vadjenja zuba.