Zdravo svim mamama i buducim mamama!
Zanima me gde vodite trudnocu? Da li u domu zdravlja ili u privatnim ordinacijama?
Da li je uopste moguce voditi trudnocu u Narodnom frontu ili GAK-u, ili je za to potrepan uput - a samim tim i neki odredjen razlog - iz vaseg doma zdravlja?
Ko vam vodi trudnocu?
Kakva su vasa iskustva?
Pozdrav svima...
ko i gde vam vodi trudnocu?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 13, 2007 3:03 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nisam buduća, ali sam mama devojčice koja danas puni 21 mesec.
Ja sam trudnoću vodila u svom domu zdravlja, u Nišu, kod doktorke Milene Veljković i jako sam zadovoljna, a imam i lekara koji radi u privatnoj u klinici "Jovanović" i u bolnici a to je dr. Vukilić, i sa njim sam jako zadovoljna.
On mi je vodio trudnoću na kraju, a ponekad kada želim da budem potpuno mirna volim da čujem dva mišljenja od dobrih lekara.
Pozz
Ja sam trudnoću vodila u svom domu zdravlja, u Nišu, kod doktorke Milene Veljković i jako sam zadovoljna, a imam i lekara koji radi u privatnoj u klinici "Jovanović" i u bolnici a to je dr. Vukilić, i sa njim sam jako zadovoljna.
On mi je vodio trudnoću na kraju, a ponekad kada želim da budem potpuno mirna volim da čujem dva mišljenja od dobrih lekara.
Pozz

-
- Novi član
-
- Novi član
Hvala Dr. Olja, ali maaalkice mi je Nis daleko... 
Jeste da su sve moje zelje usmerene ka tome da moja beba ziva, zdrava i velesa ugleda ovaj svet, ali ipak bih ja ostala u BG-u, i pored tvojim reci hvale za ginekologe u Nisu...
A i bojim se da bih imala problema sa tim vasim dijalektom.
U svakom slucaju, tvoj predlog moze da pomogne nekom ko je iz Nisa...
Veliki pozdrav...

Jeste da su sve moje zelje usmerene ka tome da moja beba ziva, zdrava i velesa ugleda ovaj svet, ali ipak bih ja ostala u BG-u, i pored tvojim reci hvale za ginekologe u Nisu...
A i bojim se da bih imala problema sa tim vasim dijalektom.

U svakom slucaju, tvoj predlog moze da pomogne nekom ko je iz Nisa...
Veliki pozdrav...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
mozda ti je Sabac blize,ha ha ha ...dve trudnoce,dva carska reza u toku 1,5 godine.....doktor Darko Vukojcic.....bez ikakvih problema ...odlozio svoj odlazak na more da bi mene porodio....kod drugog porodjaja mi po dogovoru odsekao 2 cm sa stomaka,kad ga vec sece i tako kad sam se probudila iz opste,stomak mi je bio potpuno ravan,kao sa naslovnice....a kaze da je zavukao ruku da povadi salo ali ga nisam imala...i to sve bez novcane nadoknade...eto,porodjaj kao liposukcija i estetska hirurgija....inace drzi privatno ordinaciju i uopste nije skup....
ja ga bas nahvali,ali sta cu kad jeste tako
srecno

ja ga bas nahvali,ali sta cu kad jeste tako
srecno

mala garava