Problem nakon vadjenja umnjaka-molim vas za pomoc i savet
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 03, 2007 4:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Problem nakon vadjenja umnjaka-molim vas za pomoc i savet
Pre nesto vise od osam meseci mi je izvadjen donji levi umnjak. Problem je u tome sto jos uvek osecam utrnutost u levoj polovini jezika. Citala sam o problematici vezanoj za vadjenje umnjaka i znam da mi je zubar povredio zivac prilikom davanja mandibularne anestezije, ali sam se ipak nadala da ce to proci jer sam naisla na iskustva slicna mom. Medjutim svi kazu da bi trebalo proci za nekih sest meseci. Kako je kod mene vec proslo i osam meseci, a taj uzasni osecaj nikako da nestane u potpunosti, pocinjem biti ocajna. Stvarno ne znam sta da radim i sta da mislim. Vitamin B pijem skoro sve ovo vreme. Osecaj je specifican zato sto ima dana kada ta utrnutost gotovo u potpunosti nestane, i ja se taman ponadam da je to boljitak, da ce skroz nestati, a onda sutra ili nakon par dana stanje se pogorsa, stepen utrnutosti se poveca. Zato sam htela zamoliti za pomoc sve one koji znaju nesto o ovakvom problemu. Sta se to desilo, da li je meni zivac prekinut
, i da li ce mi se ta strana jezika ikada vratiti u stanje pre operacije umnjaka. Unapred zahvalna.