Braon iscjedak i menstruacija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
micika1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 10, 2006 6:41 pm

Braon iscjedak i menstruacija

Post od micika1 »

Imam 30god. i vec zaredom 2-3 mjeseca prije nego sto dobijem imam braon iscjedak koji prelazi u tamnu krv da bi tek kasnije krenulo obilno krvavljenje sa ugruscima koji me zabrinjavaju.Sta bi moglo biti uzrok ovome?NAglasavam da se godinama lijecim od steriliteta koji su sada jos veci jer sad imam problema sa stresom pa pijem redovno Ksalol.Primjetila sam da su ovi poremecaji i poceli kad i moje vrtoglavice uzrokovane stresom.Citala sam nesto da ove obilne menstruacije imaju veze sa progesteronom i zutim tijelom.Postoje li neki prirodni preparati za regulaciju ciklusa?
pospana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 10:05 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od pospana »

Da ne bih postavljala novu temu ja cu svoje pitanje dodati tvom jer i meni se ovog meseca nesto poremetio ciklus, naime dobila sam na vreme, ali sam dva dana pre imala isto svetlo brano iscedak, da bi sada kada je prosao ciklus vec tri dana isto imam taj iscedak svetle boje. Ja sam pre cetri meseca bila na redovnom pregledu, doktorka je uocila neku ranicu, ali je rekla ukoliko papanikolau bude ok ne moram nista koristiti sem vaginaleta. Tako sam i uradila... Sada me zanima sta moze biti uzrok ovome? Ciklusi su uvek redovni...
Iwa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 10:15 am

Post od Iwa »

Moja menstruacija je oduvek takva. Svi ginekološki nalazi su u redu. Mislim da se ne trebate sekirati.
Odgovori