RANICA NA GRLICU

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
dora75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 2:03 pm

RANICA NA GRLICU

Post od dora75 »

Imam ranicu na grlicu vec godinu dana i pojacan sekret ali rezultati su o.k kako kaze moj gin. papa II sekret III sa bakterijama prepisala mi je NEO PENOTRAN kada sam to sve iskoristila tri dana sam bila mirna i onda je pocelo ponovo jako me nervira sto dr. kaze da ce biti sve u redu a ja nemam poboljsanja. Imam polip na zadnjem zidu materice M.C. 20x17
i uvecana mi je materica RVF 89x53x69 :-?

ona kaze da je to uredu i da cemo pratiti na 6 meseci idem na kontrolu i nista se ne menja posle porodjaja se polip uvecao ( na 6 mes. se uveca za 0.05mil) u proseku imam 2 cerke i 32 godine eto cisto da znate.
ako moze neki savet od Vas postomoja dr. nema nikakav savet ona bi me ostavila da istrunem ovako ali ja posle ovog foruma i procitanih milion postova na ovu temu sam se uplasila :cry: da mozda treba da odem da se posavetujem sa drugim lekarom ili neke analize sta?

molim Vas pomozite?!! :cry: :oops:

HVALA unapred
Odgovori