Problem sa neugodim mirisom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
maleks001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 23, 2007 1:07 pm

Problem sa neugodim mirisom

Post od maleks001 »

Imam ovaj problem vec duze vreme.Radi se o tome sto bez ovzira na higijenu meni se javlja neugodan miris glansa.Zadnjih godinu dana stalno posle sex-a ili masturbacije javlja se neugodan miris i to posle nekog vremena(bez obzira sto nekoliko puta sapunom i raznim kupkama operem penis).Posle sex-a recimo uvece naravno obavim redovnu higijenu(kupanje,obavezno sapunjanje nekoliko puta penisa)sutra ujutru meni se javi miris.Ostalih problema nemam .Devojka sa kojom sam u vezi redovno ide na ginekoloski pregled i sa njom je sve uredu.Molio bih nekog ako ima slicnih problema da mi kaze koje su masti u opticaju i o kojoj bakteriji se radi,uzgred bih dodao da nikakve druge komplikacije nemam ni crvenilo ni bol bas nista.

Unapred hvala
fiat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 04, 2006 1:38 am

Post od fiat »

meni se nesto slicno desava , stim sto imam i svrab koji nije jak i javlja se ponekad ali pogledaj dobro da li postoji neko crvenilo , moras bas da se priblizis da vidis da li postoje neke promene , jesi stavljao neku mast
Dr_Optimista_Bg
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 8:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Problem sa neugodim mirisom

Post od Dr_Optimista_Bg »

maleks001 napisao:Imam ovaj problem vec duze vreme.Radi se o tome sto bez ovzira na higijenu meni se javlja neugodan miris glansa.Zadnjih godinu dana stalno posle sex-a ili masturbacije javlja se neugodan miris i to posle nekog vremena(bez obzira sto nekoliko puta sapunom i raznim kupkama operem penis).Posle sex-a recimo uvece naravno obavim redovnu higijenu(kupanje,obavezno sapunjanje nekoliko puta penisa)sutra ujutru meni se javi miris.Ostalih problema nemam .Devojka sa kojom sam u vezi redovno ide na ginekoloski pregled i sa njom je sve uredu.Molio bih nekog ako ima slicnih problema da mi kaze koje su masti u opticaju i o kojoj bakteriji se radi,uzgred bih dodao da nikakve druge komplikacije nemam ni crvenilo ni bol bas nista.

Unapred hvala
Neka ti uzmu bris uretre,pre toga nedelju dana bez svrsavanja,bilo sex ili samozadovoljavanje i niakkvi lekovi takodje.Kod dermatologa ili na Urologiju.
u zdravom telu zdrav duh i obrnuto
Dr_Optimista_Bg
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 8:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Problem sa neugodim mirisom

Post od Dr_Optimista_Bg »

maleks001 napisao:Imam ovaj problem vec duze vreme.Radi se o tome sto bez ovzira na higijenu meni se javlja neugodan miris glansa.Zadnjih godinu dana stalno posle sex-a ili masturbacije javlja se neugodan miris i to posle nekog vremena(bez obzira sto nekoliko puta sapunom i raznim kupkama operem penis).Posle sex-a recimo uvece naravno obavim redovnu higijenu(kupanje,obavezno sapunjanje nekoliko puta penisa)sutra ujutru meni se javi miris.Ostalih problema nemam .Devojka sa kojom sam u vezi redovno ide na ginekoloski pregled i sa njom je sve uredu.Molio bih nekog ako ima slicnih problema da mi kaze koje su masti u opticaju i o kojoj bakteriji se radi,uzgred bih dodao da nikakve druge komplikacije nemam ni crvenilo ni bol bas nista.

Unapred hvala
Neka ti uzmu bris uretre,pre toga nedelju dana bez svrsavanja,bilo sex ili samozadovoljavanje i niakkvi lekovi takodje.Kod dermatologa ili na Urologiju.
u zdravom telu zdrav duh i obrnuto
Odgovori