NESTRPLJIVA SAM MOLIM DOKTORA ZA ODGOVOR

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
BUBAMARICA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 10:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

NESTRPLJIVA SAM MOLIM DOKTORA ZA ODGOVOR

Post od BUBAMARICA »

e ovako:ja imam 28 godina , imala sam spiralu i skinula je jos prije 6 meseci i od tad pokusavam ostati u drugom stanju..menstruaciju dobijam na svakih 26 dana...inace rodila sam pre dve ipo godine prvo dete..
ovog meseca trebala sam dobit 19 februara i nije je bilo,, cudno jer uvek dobijem tacno na 26 dan..navece sam videla na ulosku malu neku crvenkastu sluz ali nije bilo krvi.sutra dan sam kupila test i na njemu je bila veliko vidljiva horizotalna crta(-) a ona vertikalna je bila bledja ali ipak se videla to me je zbunilo i kupila sam drugi test clearblue i na njemu sam dobila potpuno isti rezultat sve isto jedna linija vidljiva jedna bledja slabije ali ipak se vidi daje bilo plus.Tri dana posle toga kupim ponovo test i onda samo jedan veliki minus i negativ i navece dobijem mestruaciju sutra dan krv je bas tekla ali sam imala jake bolove u stomaku(inace nemam bolove kad dobijem menstruaciju)
Molim doktora za svoje misljenje i odgovor da li je bila trudnoca u pitanju i da li bi ipak trebala ici na pregled kod doktora??
UNAPRED SE PUNO ZAHVALJUJEM!!!
EbolaAttack
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 24, 2007 12:45 am

Post od EbolaAttack »

pa vi mi stvarno niste jasni :o kao ni jos neki ljudi ovde :o kakvo je to pitanje 'da li bi trebala otici kod doktora'.......naravno da bi trebali.......... ne mozte valjda ocekivati od foruma da vam resi zdravstvene probleme.....ovde moze da se posavetuje i da se eventualno razmenje misljenja i iskustva,ali ne i da se ljudi LECE............za to postoje ordinacije..........pa molim vas ko bi preduzeo na sebe odgovornost da vam se,ne daj boze,nesto desi...............sumnjam da je u pitanju bila trudnoca,ali ginekologa obavezno morate posetiti.....................lepo pamet u glavu,za svako akutno stanje kod doktora,a na forum iz razloga koje sam vam naveo gore..........hvala...............
EbolaAttack
Stalni član
Stalni  član

Post od EbolaAttack »

pa vi mi stvarno niste jasni :o kao ni jos neki ljudi ovde :o kakvo je to pitanje 'da li bi trebala otici kod doktora'.......naravno da bi trebali.......... ne mozte valjda ocekivati od foruma da vam resi zdravstvene probleme.....ovde moze da se posavetuje i da se eventualno razmenje misljenja i iskustva,ali ne i da se ljudi LECE............za to postoje ordinacije..........pa molim vas ko bi preduzeo na sebe odgovornost da vam se,ne daj boze,nesto desi...............sumnjam da je u pitanju bila trudnoca,ali ginekologa obavezno morate posetiti.....................lepo pamet u glavu,za svako akutno stanje kod doktora,a na forum iz razloga koje sam vam naveo gore..........hvala...............
na kraju krajeva ko vam moze garantovati da ja ili bilo ko drugi iz anamnestickih podataka i klinicke slike koju ste nam izlozili,a bez toga da vas vidimo uzivo i pogledamo,mozemo postaviti pravilnu dijagnozu.......... moze se dati misljenje i da ne kazem 'nagadjanje',ali licno sam protiv iznosenja bilo kakvih 'stopostotnih' dijagnoza,koje bi vam ulile sigurnost u to da ne odete kod doktora,bez toga da se licno pregleda pacijent...........
BUBAMARICA
Novi član
Novi član

Post od BUBAMARICA »

EbolaAttack napisao:pa vi mi stvarno niste jasni :o kao ni jos neki ljudi ovde :o kakvo je to pitanje 'da li bi trebala otici kod doktora'.......naravno da bi trebali.......... ne mozte valjda ocekivati od foruma da vam resi zdravstvene probleme.....ovde moze da se posavetuje i da se eventualno razmenje misljenja i iskustva,ali ne i da se ljudi LECE............za to postoje ordinacije..........pa molim vas ko bi preduzeo na sebe odgovornost da vam se,ne daj boze,nesto desi...............sumnjam da je u pitanju bila trudnoca,ali ginekologa obavezno morate posetiti.....................lepo pamet u glavu,za svako akutno stanje kod doktora,a na forum iz razloga koje sam vam naveo gore..........hvala...............
na kraju krajeva ko vam moze garantovati da ja ili bilo ko drugi iz anamnestickih podataka i klinicke slike koju ste nam izlozili,a bez toga da vas vidimo uzivo i pogledamo,mozemo postaviti pravilnu dijagnozu.......... moze se dati misljenje i da ne kazem 'nagadjanje',ali licno sam protiv iznosenja bilo kakvih 'stopostotnih' dijagnoza,koje bi vam ulile sigurnost u to da ne odete kod doktora,bez toga da se licno pregleda pacijent...........
u svedskoj je jako tesko doci do doktora mora se puno cekat i zato sam pitala a vi mi recite vase misljenje nisam ni trazila dame vi pregledate
EbolaAttack
Stalni član
Stalni  član

Post od EbolaAttack »

ko vam uopste garantuje ko sam ja :o otkud znate da nisam neki sarlatan ili psihopata koji eto naucio nesto malo o medicini iz nekih knjizica i sad tako prica ljudima price :o i vi biste se stvarno utesili misljenjem sa foruma pre nego otisli kod doktora.........nemojte se igrati svojim zdravljem molim vas...................
BUBAMARICA
Novi član
Novi član

Post od BUBAMARICA »

EbolaAttack napisao:pa vi mi stvarno niste jasni :o kao ni jos neki ljudi ovde :o kakvo je to pitanje 'da li bi trebala otici kod doktora'.......naravno da bi trebali.......... ne mozte valjda ocekivati od foruma da vam resi zdravstvene probleme.....ovde moze da se posavetuje i da se eventualno razmenje misljenja i iskustva,ali ne i da se ljudi LECE............za to postoje ordinacije..........pa molim vas ko bi preduzeo na sebe odgovornost da vam se,ne daj boze,nesto desi...............sumnjam da je u pitanju bila trudnoca,ali ginekologa obavezno morate posetiti.....................lepo pamet u glavu,za svako akutno stanje kod doktora,a na forum iz razloga koje sam vam naveo gore..........hvala...............
u svedskoj je jako tesko doci do doktora mora se puno cekat i zato sam pitala a vi mi recite vase misljenje nisam ni trazila dame vi pregledate

molim za vase misljenje
BUBAMARICA
Novi član
Novi član

Post od BUBAMARICA »

EbolaAttack napisao:ko vam uopste garantuje ko sam ja :o otkud znate da nisam neki sarlatan ili psihopata koji eto naucio nesto malo o medicini iz nekih knjizica i sad tako prica ljudima price :o i vi biste se stvarno utesili misljenjem sa foruma pre nego otisli kod doktora.........nemojte se igrati svojim zdravljem molim vas...................

ovde na forumu ne pise da odgovaraju psihopate ili sarlatani i sam naslov foruma kaze ko odgovara
BUBAMARICA
Novi član
Novi član

Post od BUBAMARICA »

EbolaAttack napisao:ko vam uopste garantuje ko sam ja :o otkud znate da nisam neki sarlatan ili psihopata koji eto naucio nesto malo o medicini iz nekih knjizica i sad tako prica ljudima price :o i vi biste se stvarno utesili misljenjem sa foruma pre nego otisli kod doktora.........nemojte se igrati svojim zdravljem molim vas...................
:oops: :oops:
EbolaAttack
Stalni član
Stalni  član

Post od EbolaAttack »

kao sto rekoh sumnjam da je bila trudnoca,ali ako jeste zaista bila trudnoca,koja se uz to jos tako zavrsila iz razloga koje ne znate to je stvarno razlog vise da sto pre odete kod doktora.................... verujte mi ni jedno cekanje nije dugacko kada je u pitanju vase sopstveno zdravlje..........moje misljenje ovde nije relevantno jer ginekologija nije moja uza specijalnost,tako da ne zelim da vas pogresno informisem......... samo sam zeleo da vam prijateljski skrenem paznju na to da biste morali posetiti lekara..........
BUBAMARICA
Novi član
Novi član

Post od BUBAMARICA »

zasto kazete da nije bila trudnoca ako vec nije zasto je dva puta pokazivalo plus na dva razlicita testa sta mislite
EbolaAttack
Stalni član
Stalni  član

Post od EbolaAttack »

BUBAMARICA napisao:

ovde na forumu ne pise da odgovaraju psihopate ili sarlatani i sam naslov foruma kaze ko odgovara
pa dobro to znam,ali.......... :D da vas malo uplasim iz najbolje namere kako bi ste otisli kod lekara :D
BUBAMARICA
Novi član
Novi član

Post od BUBAMARICA »

BUBAMARICA napisao:zasto kazete da nije bila trudnoca ako vec nije zasto je dva puta pokazivalo plus na dva razlicita testa sta mislite

:-? :( :-? :(
EbolaAttack
Stalni član
Stalni  član

Post od EbolaAttack »

BUBAMARICA napisao:
BUBAMARICA napisao:zasto kazete da nije bila trudnoca ako vec nije zasto je dva puta pokazivalo plus na dva razlicita testa sta mislite

:-? :( :-? :(
dobili ste pp(privatnu poruku).....mene mozete naci na podforumu onkologije ili gastroneterologije,mada se nadam da tamo zaista necete imati potrebe da dolazite osim,da me eventualno malo obidjete :D :D :D :D
Odgovori