Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Da li se nekoj od vas desilo kada je radila test za trudnocu da pokaze velika debela vidljiva plava ctra u horizontalni (-) a ona koja je vertilkalna da se manje primecuje skoro i da se nevidi ali ipak je ima ..
i neznam sad sta to znaci trudna sam ili ne u velikoj dilemi sam i vec sam dva testa kupila na oba pokazuje isto jedna crta vidljiva jedna se skoro i nevidi.sta vi mislite
Draga Bubamarice, nazalost doktori ne dezuraju na ovom forumu nego svrate s vremena na vreme kao i mi obicni smrtnici. O slicnim pitanjima vec je bilo reci pa iskoristite opciju trazi, mada mislim da bi Vam bilo jednostavnije da uradite betu. Vidim da ste iz Svedske pa verujem da Vam je to tamo jos lakse. Moze proci i par dana dok Vam neki dr. ne odgovori a zasto da brinete tako dugo! Sve najbolje
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15
Mislim, a gotovo sam sigurna da sa testom nesto nije u redu, i posto si vec uradila dva , verovatno nesto ne valja sa celom serijom . Kupi drugi test , nekog drugog proizvodjaca i ponovi ga. Javi sta je bilo!!!
Ovde u Nemackoj, a sigurna sam i u Svedskoj, postoji test, cini mi se da je od Clear blue, na kome nema nikakvih crtica, nego jednostavno ako si trudna pise slovima TRUDNA. Eto, ako neces da uradis betu, kupi neki od tih testova....
Jedan jedini put kad sam radila test za trudnocu,mi je bilo kao kod tebe,znaci jedna crta debela,druga jeeeedva vidljiva.
Otisla sam kod gin. na pregled...i bila sretno trudna
Ali pregledaj se obavezno.Testovi su dobri,ali nisu pouzdani kao doktorski pregled,naravno.
Jesi li radila test ujutru?
I meni je crtica bila jedva vidljiva kada sam prvi put uradila test jer sam ga radila popodne i kada sam ponovila test sledeceg dana odmah ujutru, crtica je bila mnogo vidljivija...
Svi testovi za kucnu upotrebu rade se sa PRVIM JUTARNJIM URINOM zato jer je koncentracija hcg-a tada najveca. Uradite test cim ustanete, mada verujem da ste trudni posto Vam se druga crtica ipak pojavljuje.
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15