kasni menstuacija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
zozeta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 23, 2007 9:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

kasni menstuacija

Post od zozeta »

Zdravo! Imam 23. godine. Prvu menstruaciju sam dobila sa 13. godina. Prvi seksualni odnos sam imala sa 18. godina. Koristili samo kondom. Sa 21. godinu pocela sam da koristim kontracepcione pilule Logest i to u periou od godinu dana. Posle toga sam nastavila sa odnosima uz upotrebu kondoma.Zadnji odnos sa imala u novembru 2006. (koristili smo kondom). Posle toga imala sam tri menstuacije. Zadnju sam imala 20. januara 2007. Moj problem je to sto mi menstruacija kasni vec nedelju dana i danas je vec 35. dan. Pre toga sam uvek imala redovne menstuacije( u trajanju od 4-6 dana) i retko kad mi je kasnila a ako je kasnila to je bilo najvise 3 dana.Ono sto sam promenila od poslednje menstuacije je jedino nacin ishrane. Krvna slika mi je pokazala visak holesterola, pa sam jedem samo kuvano i ne jedem slatkise. Prosle nedelje sam bila prehladena 4 dana. Od PMS jedino imam naduven stomak, dve bubuljice na licu i sekret kremkasto braon boje bez mirisa Pa me zanima da li je normalno da mi toliko kasni menstruacija? I do koliko dana mogu da tolerisem da kasni pre nego sto odem na pregled? UNAPRED HVALA
darjana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 11:07 pm

Post od darjana »

pre neki dan sam imala skoro identican problem i ispostavilo se da je prehlada bila problem-nemoj da panicis bez razloga
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Moje menstruacije su bile tacne skoro u sat na 28 dana, pa opet par puta mi se desilo da kasne. Mislim da je sve to normalno. Ako si imala zasticen odnos sansa da ti kasni jer si trudna je gotovo nikakva....
Odgovori