kasni menstuacija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 23, 2007 9:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
kasni menstuacija
Zdravo! Imam 23. godine. Prvu menstruaciju sam dobila sa 13. godina. Prvi seksualni odnos sam imala sa 18. godina. Koristili samo kondom. Sa 21. godinu pocela sam da koristim kontracepcione pilule Logest i to u periou od godinu dana. Posle toga sam nastavila sa odnosima uz upotrebu kondoma.Zadnji odnos sa imala u novembru 2006. (koristili smo kondom). Posle toga imala sam tri menstuacije. Zadnju sam imala 20. januara 2007. Moj problem je to sto mi menstruacija kasni vec nedelju dana i danas je vec 35. dan. Pre toga sam uvek imala redovne menstuacije( u trajanju od 4-6 dana) i retko kad mi je kasnila a ako je kasnila to je bilo najvise 3 dana.Ono sto sam promenila od poslednje menstuacije je jedino nacin ishrane. Krvna slika mi je pokazala visak holesterola, pa sam jedem samo kuvano i ne jedem slatkise. Prosle nedelje sam bila prehladena 4 dana. Od PMS jedino imam naduven stomak, dve bubuljice na licu i sekret kremkasto braon boje bez mirisa Pa me zanima da li je normalno da mi toliko kasni menstruacija? I do koliko dana mogu da tolerisem da kasni pre nego sto odem na pregled? UNAPRED HVALA