Zdravo! Imam 21 godinu, musko. Povremeno imam krv u stolici. Na svakih mesec dana ili malo manje, a nekada prodje i malo duze... Kako kad... Ali recimo mesec dana +- 10 dana... Nista me ne boli i normalno se hranim. Nemam tvrdu stolicu ili tako nesto... Znaci normalnu, redovnu stolicu, s tim sto se tako ponekad pojavi krv. Krv je sveza (tako mi se cini po boji... onako nije tamna). To traje vec prilicno dugo... oko godinu i po... Zanima me vase misljenje sta bi to moglo da bude. Plasim se da odem kod lekara, citao sam na internetu da bi mogli da budu hemeroidi ili tako nesto, pa bih bio zahvalan i da mi neko upucen napise ako ima neki caj da se kupi prtiv toga pa ja to da pijem neko vreme... Pa ako ni to ne pomogne da odem kod lekara...
Hvala na svim savetima!!! Pozdrav!
Krv u stolici
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 24, 2007 12:45 am
ovo je problem koji se resava jednim prstom u .....tamo gde sunce nikad ne sija
opcija 1-hemoroidi,najbolja moguca.......
hm mozda neki ulcerozni kolitis...........
tumora nemoj da se plasis.......bar sa tim tegobama koje si opisao......izostanak bola(mada ne mora uvek biti prisutan).........redovne stolice i koje su jos uz to bez tegoba........ti se verovatno plasis tumora......ali vidi ovako.......pod pretpostavkom da ga imas.......znaci doveo je do krvarenja sto znaci da je porastao prilicno cim je razorio krvne sudove,sto bi sam po sebi morao izazvati tegobe tipa u smetnjama stolica......ceste smene zatvora i proliva..........tako da pamet u glavu,kod lekara,i da nam kazes koju mast protiv hemoroida si dobio

opcija 1-hemoroidi,najbolja moguca.......
hm mozda neki ulcerozni kolitis...........
tumora nemoj da se plasis.......bar sa tim tegobama koje si opisao......izostanak bola(mada ne mora uvek biti prisutan).........redovne stolice i koje su jos uz to bez tegoba........ti se verovatno plasis tumora......ali vidi ovako.......pod pretpostavkom da ga imas.......znaci doveo je do krvarenja sto znaci da je porastao prilicno cim je razorio krvne sudove,sto bi sam po sebi morao izazvati tegobe tipa u smetnjama stolica......ceste smene zatvora i proliva..........tako da pamet u glavu,kod lekara,i da nam kazes koju mast protiv hemoroida si dobio