LJUDI PLIZ,moze li neko da mi pojasni pojam subklinickog hipotireoidizma? sumnjam na to mada jos nisam bila kod lekara, imam zakazano za 2 dana, ali volela bih malo da se informisem i posavetujem i sa svima vama. uradila sam 'na svoju ruku' lab.nalaz horm.stitaste zl.(TSH 4,69 ; T3 1,77 ; T4 92,3). vec par meseci mi pojacano opada kosa i prilicno se proredila, nervoza, umor, pojacano znojenje,ponekad podrhtavanje ruku, gubitak na tezini( imam ubrzan metabolizam a on se vise vezuje za hipertir.a ne hipo, pa mi ni ovo nije jasno! naravno, potpuni sam laik pa mi ne zamerite).i da, kada dobijem menstruaciju, prvi dan ili dva me blago boli vrat na levoj strani.
inace imala sam probleme i sa helicobacter pylori i iako sam zavrsila tu terapiju pre 3 meseca sada opet imam 'nervozan stomak'. da, posto sam svesna da sve ove nervoze imaju veze s mozgom

posetila sam i psihica i dijagnoza je depresija sa post traumatskim stresnim poremecajem, ali pre svega izrazena
anxioznost! (sad sam potpuno ocajna jer vise ne znam da li su mozda sve te bolesti zapravo povezane....i kako da opstanem ovako napadnuta sa svih strana

)
zanima me vase misljenje?