koksaki virus B grupe

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mrva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 12, 2005 12:10 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

koksaki virus B grupe

Post od mrva »

Pre par dana dobila sam rezult sa Torlaka koji je pokazao prisustvo koksaki virusa B grupe. (CB1 1:16, CB2 1:32, CB3 1:16, CB4 1:16, CB5 1:16, CB1 1:16, CB2 1:16, CB3 1:16, CB4 1:16, CB5 1:16 ).
Moj lekar kaze (bar kako sam ja shvatila) da su ove vrednosti ok. i da su verovatno bile vece pre par meseci ali sada je to u redu. Moja dalja terapija je Sotalex (kao i do sada ) koji je uspeo da regulise aritmije i vitamin C. Posle nekog vremena videcemo da li cu imati aritmije bez koriscenja leka. Da li je moguce da nista vise ne moram da pijem? moja terapija je potpuno ista kao i pre nego sto sam dobila rezultate. Sobzirom da su ove vrednosti male, da li je moguce da se kasnije u potpunosti izgube tragovi virusa?
Dr Aleksandar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 15, 2005 11:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dr Aleksandar »

Postoji verovatnoca da uzrocnik vase aritmije nije koksaki virus sto bi se utvrdilo detaljnom anamnezom i kardioloskim pregledom.
Odgovori