Super forum

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
shashava
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 2:15 am

Super forum

Post od shashava »

Pratim ovaj forum vec vise od mesec dana i stvarno je super.Puno toga interesantnog i korisnog moze da se procita a i strucna misljenja su cini mi se vrlo dobra i dosta jasna za nas laike u ovoj oblasti.
Meni je 26 godina i moram da priznam da sam posle par nesrenih susreta sa zubarima u poslednjih osam godina ostala verna mojim zubarima do kojih sam dosla preko mog brata od tetke .I stavrno ih nikad ne bih promenila niti bi pustila da mi neko drugi brlja po zubima. :P Pricam u mnozini jer su u pitanju muz i zena ,on mi (kao i mojim roditeljima)popravlja zube a kod nje sam od juna na programu fiksne proteze i prezadovoljna sam.Za sve sto me muci je okrenem na mobilni telefon i uvek dobijem ili odgovor ili dogovor za dolazak u ordinaciju.Sve ukupno su vrlo strpljivi i komunikativni ,i za razliku od mog prethodnog zubra kad mi zakazu u roku od najvis 15 minutame prime.Moj prethodni zubar je imao nenormalnu guzvu i nikad me nije primio na vreme vec sa kasnjenjem od pola sata do sat-to mi se nije svidjlo.
Zato citajuci sve poruke i probleme ne mogu da razumem zasto ako nesto placamo ne bi za to dobili i ono sto bi trbalo da je normalno a to je postovanje nas kao pacijenata,naseg vremena kao i kvalitetne i ljubazne usluge.
:lol: :lol:
Odgovori