MISLJENJE VEZANO ZA PAPA TEST III GRUPA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
dejdzan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 8:36 pm

MISLJENJE VEZANO ZA PAPA TEST III GRUPA

Post od dejdzan »

Zovem se Sanja i imam 27 godina.Za vreme trudnoce pojavile su mi se bakterije.Prijavila sam doktorki i ona je rekla da nije strasno i da je to zbog trudnoce.Posle porodjaja su prosle 3 godine i uradila sam papa test.Rezultat je pokazao III grupu.Od doktorke sam dobila informaciju da je to verovatno zbog bakterija.Takodje prilikom pregleda ustanovila je raanicu i povecani sekret.Prepisala mi je macmiror compleks.Interesuje me dali je terapija dobra,koliko je ta III grupa opasna i koliko se dugo leci i kako.Unapred hvala.
Gandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 9:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Gandra »

III grupa PA pokazuje da nekih promena ima e sad tvoja doktorka je videla ranicu a nevidim da si spomenula da je radjena kolposkopija.Kod svake vidljive promene na grlicu i jos ako je PA III grupa pozeljno je uradidi kolposkopiju a ako treba i biopsiju grlica.Najbolje bi bilo da od tvoje doktorke trazis da se uradi kolposkopija. Nemora da znaci da kad je svaki put PA III grupa da je znak da ima neke atipicne promene.Treba odraditi celu proceduru i znati tacno o cemu je rec. Sve najbolje!!!
Odgovori