Interesuje me da mi neko kaze svoje iskustvo i preporuci gde na porodjaj? Odnosno u koju bolnicu u Beogradu?
Pozdrav!!!
GDE NA PORODJAJ?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Gde na porodjaj?
Sa sigurnoscu mogu preporuciti bolnicu na Zvezdari, pocev od lekara koji je fantastican (dr.Sava Mavric) preko osoblja koje je prijatno, do higijene koja je bolja nego u ostalim bolnicama. Kod mene licno je 'krenulo naopako', tj polozaj bebe je tog dana bio poprecni, pa je radjen carski rez, a doslo je i do cvora pupcanika. Zahvaljujuci ovom divnom lekaru kao i pedijatrima beba i ja smo sada odlicno!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 21, 2005 7:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ja sam se porodila u zemunskom porodilistu i bila sam prezadovoljna,jer sje osoblje bilo izuzetno korektno i prijatno i uvek je izlazilo u susret!Toplo preporucujem,a na vasoj supruzi i vama je da se odlucite u koju instituciju cete da se uputite.Prednosti manjih porodilista su mnogostruke(uvek imaju dovoljno vremena za svaku porodilju).U zemunskom porodilistu jedino ne postoji mogucnost za porodjaj sa epiduralom(slazem se sa onima koji smatraju da svaka anestezija nosi neki rizik),a mogu reci da je meni bilo teze da preguram period posle porodjaja(epiziotomija,nadolazenje mleka, briga oko bebe,postporodjajna depresija...)
SRECNO!!!
SRECNO!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 21, 2005 7:35 pm
Ja se ne slazem da je svejedno gde ces se poroditi(to da ce svuda boleti)-bitno je da se prema porodilji ljudski odnose,da joj uvek budu pri ruci,a ne da ih tretiraju kao neke jadnice!Moja prijateljica se porodila 2 dana posle mene i to u GAK-Narodni front i bas se ''lepo provela"-nisu hteli da joj izadju u susret,kako ne bi dobila mastitis,a o epiziotomiji da ne pricam! Zato se pre odlaska na porodjaj DOBRO raspitajte o porodilistima.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 9:13 pm
To je tacno. U Frontu si prepustena samoj sebi. Ja sam tamo isla samo zbog toga sto mi lekar tamo radi. Da nisam imala nikoga definitivno bi u Gradsku jer sam za nju cula samo reci hvale. Jednostavno, nema puno porodilja, tako da mogu da obrate paznju na pojedinacne probleme. Mozes i da biras da li hoces da beba bude s tobom ili da je donose samo na podoj. Licno ti savetujem da trazis da beba bude sa tobom, da te navikavanje ne bi snaslo kad dodjes kuci. Tamo imate vremena da se "upoznate" bez da se neko trpa sa strane i deli ti savete, jer je svaka beba individua. Ti samo lezis, spavas i dojis, a drugi ti donose rucak i pomazu samo ako ti to trazis. Osim toga, cula sam i da je smestaj u Gradskoj bolji. U Frontu je katastrofa! Osim soba u kojoj su zene sa carskim rezom, ali i one se renoviraju. Uglavnom, ko na stocnoj pijaci!aleksandrastankovic napisao:Ja se ne slazem da je svejedno gde ces se poroditi(to da ce svuda boleti)-bitno je da se prema porodilji ljudski odnose,da joj uvek budu pri ruci,a ne da ih tretiraju kao neke jadnice!Moja prijateljica se porodila 2 dana posle mene i to u GAK-Narodni front i bas se ''lepo provela"-nisu hteli da joj izadju u susret,kako ne bi dobila mastitis,a o epiziotomiji da ne pricam! Zato se pre odlaska na porodjaj DOBRO raspitajte o porodilistima.
Srecno!