Rezultat beta hcg-a molim za pomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 27, 2006 2:27 pm

Rezultat beta hcg-a molim za pomoc

Post od maja kovacevic »

Juce sam uradila betu iz krvi i rezultat je 2,68 sto naravno nije rezultat trudnoce. Moje pitanje je da li je moguce da ce beta da poraste jer sam je radila mnogo pre vremena. Pre nedelju dana sam radila inseminaciju pa sam jako nestrpljiva i morala sam da je uradim , a ocekivana menstruacija mi je tek 16 ili 17 februara. Molim vas da mi pomognete i date neko misljenje imali nade da beta poraste do vremena ocekivanog ciklusa. Pre par meseci mi je kasnio ciklus par dan i uradila sam betu i bila je 0,1 pa me to sad tesi sto je 2,68 a uradjena samo nedelju dana posle moguce oplodnje tj. inseminacije.
Unapred hvala svima koji odgovore. :P
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

Vidim da si jako nestrpljiva da saznaš da li će biti bebice?
Od sveg srca ti želim da si sad trudna.
To što si napiala meni jako liči na rezultat trudnoće samo ne može da bude veći jer je stvarno prerano.
A šta ti kažu ginekolozi?
Oni se bolje razumeju u te cifre.
Ja mislim da je trudnoća jer se Hcg ne povećava ni malo ako nema trudnoće (i nekih ozbiljnih oboljenja, ali naravno ovde nije o tome reč)
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

Kada je trudnoća prisutna beta Hcg raste iz sata u sat i sve je veća i veća.
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 27, 2006 2:27 pm

Post od maja kovacevic »

Hvala na odgovoru i na lepim zeljama. Nisam pricala ni sa jednim lekarom jer mog docu ne smem da zovem i da ga pitam jer ce me izgrditi sto sam tako rano radila betu pa sam iz tog razloga i postavila pitanje ovde jer me ne izvesnos ubi isto i nestrpljivost ja bi sad da znam. Naravno sacekacu jos ovu nedelju pa cu tamo u petak da ponovim betu jer mi je tad i vreme ocekivanog ciklusa i onda cu sa sigurnoscu znati jesam li ili nisam. Ajde ako se neko raspita ili zna neka mi kaze cisto da mi malo olaksa ovo cekanje.
Unapred se zahvaljujem svima koji odgovore. Pozdrav. :P
Odgovori