Help!! S.O.S.....

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
nenicaII
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 7:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Help!! S.O.S.....

Post od nenicaII »

kazite mi molim vas da li postoji neka klinika u srbiji koja moze nekim terapijama da smanji ili izleci kandidu.Proucila sam je detaljno i pridrzavam se svih stvari koji na nju lose uticu.Ne jedem secer,skrob,fruktozu,laktozu,saharozu,hranim se po svim pravilima.Pila sam i diflukan 4 puta.koristila sam vaginalete(canesten,daktanol.albothyl,nesto kao mikoril valjda i jos neke).koliko mi je potrebno da imam ovakvu ishranu,da li cu se ikako izleciti.Ne znam da li je mutiralo u neki dr.oblik ponovo.Imam kandidu nesto vise od godinu gana.I moj partner se leci.Ja sam njemu prenela.Proverila sam secer on je normalan.o higijeni pazim da ne preteram kao i o garderobi.da li cu se svim ovim pravilima izleciti.MOLIM VAS ZA ODGOVOR.
Uzrok kandidi mislim da je ovo...Kao mala cesto sam bolovala od gnojeve angine i upale grla.odmah sam bila lecena antibioticima.Kako sam rasla krenici su sve vise obolevali a ja sam sve vise koristila biotike.Pre cetiri god.skoro svakog drugog meseca sam ispijala kutiju pentaksila.ili nekog dr.leka.tri puta sam lezala na infektivnom odeljenju zbog velike gnojeve angine i upale grla.i tu su me natapali antibioticima.Svi su mi pricali u porodici da ne trebam da ih operisem,kazu terebace ti oni.Pa cak i neki doktori koji su ocigledno bili ne zainteresovani da me lece.Krenike sam operisala pre 2 god.
PRE OPERACIJE MI SE PRVI PUT JAVILA KANDIDA KOJA JE BILA UBITACNA,ALI KOJA JE I BRZO PROSLA.KASNIJE JE TO SVE POSTAJALO UCESTALIJE DOK EVO ,TU SAM GDE SAM.
ZNAM DA SAM VAS MALO SMORILA,JER JE DUZE PISMO,ALI MOLIM VAS ZA ODGOVOR!!!!MOLIM VAS JER SAM TOTALNO IZGUBLJENA!!!!
Odgovori