Pitanje!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Ticeba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 2:11 am

Pitanje!

Post od Ticeba »

Imam 17god sto verovatno i nije vazno... i interesuje me da li postoji sansa da moja devojka zatrudni ako vodimo ljubav bez "gumice",ali (sada izvinite na izrazu) da ne svrsim :oops: direkto u vaginu??
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Naravno da postoji !

A zasto sa 17 godina zelis da vodis ljubav bez kondoma? Znaci, ne sto moze da zatrudni nego mozes da zakacis svakojake bolestine pa ces onda dane provoditi sa nama ovde na forumu. :lol: Ne kazem da tvoja devojka ima nesto, nego ti generalno kazem. Ako sada tako krenes, tesko ces posle to promeniti (dok te ne snadje nesto). Mlad si, ne igraj se. Samo procitaj od cega sve pate ljudi sa foruma. Pamet u glavu - kondom u ruke!
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Post od Gordy »

U potpunosti se slazem sa Ka1!
Ka1 napisao:Pamet u glavu - kondom u ruke!
Sto je sigurno - sigurno je. A zivot je tek pred tobom! :wink:
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
Ticeba
Novi član
Novi član

Post od Ticeba »

hvala ti puno...Upravu su ,ali vise od god smo zajedno i pricamo otvoreno o tome...ne bih mogao sa bilo kim bez kondoma... jos jednom Hvala .I dakle ona moze da zatrudni i ako ne bude bilo do "kraja" u noj???
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Post od Gordy »

Naravno, jer se odredjena kolicina sperme ispusta i za vreme samog odnosa, sto ce reci i pre same ejakulacije. :wink:
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
Ticeba
Novi član
Novi član

Post od Ticeba »

bio sam ubedjen da ne moze.znam dosta njih koji to rade bez,a pritom ne piju nikakve tablete,a nije bilo trudnoce(bar za sada)

....
bebimins
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 12, 2006 9:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bebimins »

Imaš 17 godina, pa ti je malo i oprošteno... Ali, gumica je neophodna, ne samo zbog trudnoće, nego i zbog raznoraznih bakterija (HIV još nisam ni spomenula) koje vam mogu stvoriti komplikacije nešto kasnije. Ne razumem zašto je tebi to tako mnogo teško da prihvatiš.
Još jednom - gumica se ne koristi samo zbog sprečavanja trudnoće! Molim te, ne rukovodi se mišlju - takvo nešto se dešava drugima!
Nadam se da u tebi ima više pameti... Budi dobar. Poz.
Odgovori