Gde u Beogradu raditi rendgenski HSG?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mjoy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 9:41 pm

Gde u Beogradu raditi rendgenski HSG?

Post od mjoy »

Molim za informaciju, sta je potrebno pripremiti i kako izgleda sama intervencija...Hvala vam!
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od PedjaDj »

:) DRŽAVNE INSTITUCIJE ILI PRIVATNE :D ?
era
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2005 11:36 am

Post od era »

Ja sam radila u Narodnog fronta, tamo rade pod anestezijom, ali priznaju rezultate samo sa te klinike pa procedura traje mesec-dva. Rade i u Visegradskoj (pre 3 godine bez anestezije, sada ne znam). Za placanje najjeftiniji je bio VMA, a mozes da radis ili dobijes informaciju u svim vecim privatnim klinikama. (Ja znam za Uromedik - oni ne rade ali salju kod nekog ko radi, pre tri godine kostalo je 100 evra)
mjoy
Novi član
Novi član

Post od mjoy »

Hvala ero,

Zanima me privatna varjanta jer nemam 3 dana za Front (rekli su mi da to tamo obicno toliko traje).
stefanija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 12, 2006 9:40 am

Post od stefanija »

Rade u Soldo klinici.
mjoy
Novi član
Novi član

Post od mjoy »

Da li je neko pio antibiotike pre intervecije - hsg-a?

Danas sam cula da je mozda potrebno da ih pijem?! :-?
era
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2005 11:36 am

Post od era »

Meni su prvo trazili da uredan nalaz briseva, kolposkopiju, papa, krvnu sliku i misljenje interniste. Nisam pila antibiotike. Ne shvatm sto bi ih pila ranije? Antibiotici se piju posle intervencije da ne bi doslo do neke infekcije.
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Post od Gordy »

Meni je receno da popijem jedan Dovicin pre i da zavrsim kutiju posle intervencije. Posto od Dovicina dobijem gljivice rekli su da uzmem bilo koji antibiotik od koga ih ne dobijem, tako da ja na kraju nisam nista pila. Ovo je, naravno, bilo skroz na moju ruku.

U svakom slucaju reci ce ti vec sta od lekova da popijes. Ne brini oko toga.

Pozdrav
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
Odgovori