Draga Majo,
što se tiče ICSI-ja, radimo ga u Jevremovoj u Bgd-u.
A šta je prethodilo tome, to je duga priča

i ne bih da te gnjavim previše. Ukratko, moj problem je počeo sa prolaktinom i iscedkom iz dojke, mikroadenom na hipofizi, pa kad smo se tu pokrpili i došli do analize spermograma, ono - cvrc... 10 milona, 50% pokretljivosti (to je najnoviji rezultat, ranije je bilo mnogo gore). Ušli smo u program za ICSI u NS-u i posle urađene histeroskopije i HSG-a mi je rečeno da su nam šanse za uspešnost vrlo male, nikakve kod njih, budući da imam malu matericu. Na sve to, imam i policistične jajnike

. Otišli smo u Beograd gde su nam tražili kompletnu hormonsku i bakteriološku analizu i gde se ispostavilo da imamo i ureaplazmu. To smo, takođe, uspeli da izlečimo. U decembru smo zakazali ICSI u Beogradu, a od 11.01. sam krenula sa stimulacijom. Ovo nam je, dakle, prvi pokušaj...
Potpuno razumem kako se osećaš. Ja pokušavam biti optimistična koliko god je to moguće, mada ima dana kada sam puna raznoraznih strahova i kada imam osećaj da nisam dorasla zadatku... Već sutradan se punim novom energijom... Ovi forumi mi dosta pomažu, jer, ma koliko dobrih ljudi imala oko sebe, retko to može da razume, samo oni koji prolaze kroz isto što i ja mogu da shvate...
Bićemo mi dobro, draga, samo moramo biti žešće hrabre
Držim fige da uspemo u tome!!!
Javi kako napreduješ. Cmok!