uvecane grudi kod bebe

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
tea2006
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 15, 2007 6:47 pm

uvecane grudi kod bebe

Post od tea2006 »

Moja beba ima sest meseci i deset dana. Rodjenja je sa malo uvecanim grudima. Pedijatar nam je rekla da se radi o hormonima i da je beba od mene to preuzela i da ce se to do sestog meseca povuci, ali se nije povuklo. Dobili smo uput ya endokrinologa na Institutu majka i dete u Beogradu. Tamo su neverovatne guzve i zakazuje se pregled za par meseci. Zanima me kako se leci ova pojava, da li se moze povuci nekim lekovima ili oblogama i da li postoje privatne klinike endokrinologa u Beogradu? Unapred hvala.
Yeckara
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 11:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Yeckara »

Stvarno ne znam kakav savet da ti dam u vezi tvog problema ali znam da Belmedik ima endokrinologa na svojoj klinici.

Kod njih uglavnom rade lekari sa svih instituta u Beogradu tako da moze da se desi da dodje endokrinolog sa Instituta za majku i dete.

Sve najbolje :)
Yeckar
tea2006
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 15, 2007 6:47 pm

Post od tea2006 »

Da li mozda znas broj telefona te klinike "BELMEDIK"?
Yeckara
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 11:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Yeckara »

Broj telefona je 0113065-888
Jedna klinika im je na Senjaku u ulici Viktora Igoa 1.

Mislim da je pregled oko 2700 dinara .
Ako ih zoves na kucnu adresu da ti dodju onda je nesto vise od 6000 dinara.

Izvini sto kasnim sa odgovorom .

Pozdrav :)
Yeckar
Odgovori