Bol u grudima

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
mamacita
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 16, 2007 2:02 pm

Bol u grudima

Post od mamacita »

:( MOJA SESTRA IMA 37 GODINA.PRE MESEC DANA IMALA JE NESTO KAO NAPAD.STRASAN BOL U GRUDIMA KOJI SE SIRIO I U LEDJA.TO JOJ SE DESILO IZ CISTOG MIRA,ONA JE SEDELA I CITALA ,I ODJEDNOM JE UHVATIO BOL.SVE JE TRAJALO DUGO KAKO ONA KAZE 1 SAT.INACE PATI OD ANOREKSIJE VEC 15 GODINA!!!I PUSAC JE. ODBIJA DA SE LECI KOD KARDIOLOGA.STA JE TAJ IZNENADNI BOL U GRUDIMA???? DA LI JE TO BIO PREDINFARKT? INACE ONA JE TESKA 43KILOGRAMA, NA VISINU OD168CMM
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

samo mogu da ti kazem da sam sa 16 godina imala 39 kg na visinu tadasnju oko 177 cm! :o

isto sam jednom osetila UPRAVO TAKVE simptome,bila kod kardiologa,sve je bilo ok,ali srce slabi nedostatkom vitamina minerala i td.

ja sam jos malo posle toga drzala dijetu,pa sam odjednom pocela da jedem(bukvalno pocela) i sve se sredilo.dostigla sam normalnu tezinu i rodila zdravo dete.

isto sam sve lekare slala u P.M. da mi je majka stidela svaki put iznova!

mora da sama odluci da li zeli da zivi normaln ili da postane invalid i kostur!

kazi joj da se nikom ne svidjaju kostur devojke i da tako moze samo sebe da otera u bolest ili nesto gore!

posle mog iskustva bukvalno su porodice sa mladim devojkama dolazile kod mene po savete i "psihoterapije".

MORA SAMA DA PRELOMI U GLAVI STA HOCE!

meni su skroz bili atrofirali misici,kosti lobanje,kukova i ostale su bili toliko vidljive da su se ljudi sklanjali od mene na ulici!a,bez lazne skromnosti,nisam ruzna devojka!

sada,posle porodjaja sam super tezine-BEZ DIJETE IKAKVE,imam dete i muza kome sam super lepa!!!

MOLIM TE joj daj da procita ovu poruku ili joj prepricaj da zna da nije sama i da ce da bude srecnija kada se oporavi!TO ZAVISI SAMO OD NJE!

ni u kom slucaju ne krivite sebe (da joj niste dovoljno pomogli),ona je sama "kriva" za svoje stanje ALI CE SE SAMA IZ NJEGA I IZVUCI!

AKO SAM JA,SVAKO CE!!!

ako hoce neka ode za svaki slucaj da joj neko pogleda koliko je jako srce i kako radi!
pod mojim istim simptomima,sve je bilo ok,ali mi je kardiolog rekao da ako se ne opametim mogu da ubijem samu sebe!

izvini ako sam bila opsirna,ali ova tema me gadja u srce i mnogo mi je zao kada cujem da se neko tako muci A JA NAJBOLJE ZNAM KAKO JE I NJOJ I VAMA!

velik ipozdrav podrske od mene!!! :wink:
Korisnikov avatar
mamacita
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 16, 2007 2:02 pm

Post od mamacita »

HVALA NA ODGOVORU I PODRSCI.NE ZNAM KOLIKO DUGO STE VI PATILI OD ANOREKSIJE.?ONA KAZE (MOJA SESTRA)DA NE MOZE DA KONTROLISE POVRACANJE.HTELA ILI NE HTELA POVRATICE.INACE JE LJUTA NA MENE I KAZE DA SE PONASAM KAO MAMA!!!JA NE KRIVIM SEBE ALI MI JE ZAO STO JOJ NE MOGU POMOCI!TAKODJE I ONA IZGLEDA KAO KOSTUR.UDATA JE I RODILA JE DETE ZDRAVO.PREPAMETNA..ALI......DALI STVARNO TO POVRACANJE NE MOZE DA SE KONTROLISE? HVALA :(
Odgovori