OPET NEMA INSULINA
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 10:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
OPET NEMA INSULINA
Da li mozete da verujete da jos ni jednom nisam uspela da uzmem na recept novorapid.Danas sam opet isla u Kralja Petra i naemaju ni iglice za pen,a ni novorapid.Mozda sutra,to im je omiljeni odgovor... 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 2:58 pm
Nema insulina ni kod nas
U Pozarevcu nema Lantusa i Novorapida i neznaju kada ce ga biti a taman smo se navukli na analogne, neznam kako je kod drugih? Pozdrav Steli - svaka cast koleginice! 

-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Hvala, hvala! Velilki pozdrav i tebi, kao i svima u Pozarevcu! Drago mi je da si sa nama!
Sto se analoga tice, oni definitivno nisu normalni! Jos se sada preganjaju hoce li poskupeti - nece li poskupeti, a u medjuvremenu veledrogerije uredno cuvaju trazene lekove u svojim magacinima....
Bitno je da svi pisu o dijabetesu po novinama zbog objavljenog konkursa i nagradi za najbolji clanak, a niko se stvarno ne trudi da u praksi sve funkcionise. Mnogo sam ljuta!

Sto se analoga tice, oni definitivno nisu normalni! Jos se sada preganjaju hoce li poskupeti - nece li poskupeti, a u medjuvremenu veledrogerije uredno cuvaju trazene lekove u svojim magacinima....

Bitno je da svi pisu o dijabetesu po novinama zbog objavljenog konkursa i nagradi za najbolji clanak, a niko se stvarno ne trudi da u praksi sve funkcionise. Mnogo sam ljuta!