orgametril????

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
katjaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 3:01 am

orgametril????

Post od katjaa »

Imam 20 godine i posto menstruaciju nisam dobila 3 meseca doktorka mi je prepisala orgametril. Da li bi neko mogao nesto da mi kaze o onim brojnim nezeljenim efektima koji su navedeni u uputstvu jer stvarno ne bih volela da se ugojim da mi izadju akne dlake po licu itd.
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 27, 2006 2:27 pm

Post od maja kovacevic »

Budi bez brige ja sam ga pila i sve mi je bilo ok. niti sam se ugoji;a niti postala dlakava znaci ama bas nista ista sam kao i pre nego sto sam ga pila . prema tome slobodno i bez brige ga uzimaj i ne razmisljaj o kontraefektima jer u uputstvu za lekove i to za svaki lek imas kontraefekte i nezeljene efekte pa se nista ne desava znaci to je napisano da moze da se desi a i ne mora sto ne znaci da ce se sigurno desiti. Ukoliko ti se pojavi nesto od toga odes kod svog ginekologa i zamolis da prekines sa tom terapijom i da ti da nesto drugo. Pozdrav i opusteno. :D
Odgovori