Pomoc-hitno!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
1975
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 17, 2006 5:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pomoc-hitno!!!

Post od 1975 »

Trudna sam cetiri i po meseca,i pre par dana mi se pojacao sekret.Dosta je gust ,bele boje i nema neki specifican miris.Povremeno osecam svrbuckanje i peckanje.Jako sam uplasena.Bojim se da ne naskodi bebi.Moj ginekolog je na odmoru.Ne ide mi se kod nekog drugog.Ne znam sta bi moglo da bude,nisam pila nikakav antibiotik,niti bilo koji drugi lek.
Ne osecam bolove.Pre par nedelja sam pocela da pijem PRENATAL vitamine.Ne znam da li je moguce da je od toga,jer primetila sam da mi je stolica dosta tamna otkad to pijem.Molim za pomoc hitno,jako sam uplasena da ne naskodi bebi.
Zanima me i da li smeju vaginalete da se koriste u trudnoci?
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Pijem vitamine od pocetka trudnoce. Nisam primetila da prave neku razliku, mada iskreno sekret mi je od kako sam trudna povecan i ponekad imam neki neprijatni osecaj dole. Uredno radim preglede kod ginekologa i svi nalazi su ok. Nemoj da se brines sto ti je stolica tamnija od kad pijes vitamine, jer u njima sigurno ima i dodatka gvodzdja koje boji stolicu. U svakom slucaju da bi bila sigurna ipak je ginekolog jedini koji moze da utvrdi pravo stanje.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

P.s. u prvih mesec dana dok jos nisam znala da sam trudna koristila sam vaginalete jer sam imala gljivice. Lekar mi je rekao da je to ok. U svakom slucaju ne treba ih uzimati na svoju ruku bez konsultacije sa lekarom....
Odsutna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 07, 2007 1:24 pm

Post od Odsutna »

pojacan i promjenjen skeret je cest u trudnoci , ako vam to ne pravi nikakve subjektivne tegobe ne treba da se sekirate , na redovnoj kontroli naglasite to svojoj doktorki pa ce ona odluciti da li i koje vaginaleta treba da koristite, ali ako vam smeta i ne mozete do vase doktorke mozeta da uzmete Nisttin vag savko drgo vece 5 komada.
To naravno nema veze sa uzimanjem Prenatal tbl.
Pozdrav
Odgovori