bolan cvoric na dojci

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jasminaz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 1:27 am

bolan cvoric na dojci

Post od jasminaz »

Pogledala sam prvo poruke na ovu temu,ali,najbolje da objasnim svoju situaciju.
Imam 28god,redovne cikluse,na 26 do30 dana.Nisam ranije imala nikakvih problema,na pregledima sve ok,sem upale jajnika,koju sam lecila.Nisam radjala.
Sredinom oktobra sam napipala mali cvoric na levoj dojci,koji nije bio bolan,ali sam ja svakako otisla na pregled kod ginekologa.Doktorka mi je prepipala grudi i pazuh i konstatovala da je sve u redu i da nema potrebe da se ide na ultrazvuk.To sto sam ja napipala.kako mi je objasnila,nije nista strasno-nisam je najbolje razumela da li je zlezda ili nesto drugo,ali kazala mi je da "nema dubinu"i da nema razloga za brigu.Juce sam osetila kao da je ta grudvica malo narasla i postala je bolna na dodir.Nalazi se kraj bradavice,boli samo na dodir,bol nije vezan sa rukom ili pazuhom.Juce mi je bio 11 dan ciklusa;inace u PMSu imam bolne grudi,osetljive na dodir.Pre ovoga nisam imala nikakvih problema sa grudima.
Zanima me sta bi moglo da bude u pitanju.Na pregled idem tek :lol:9.januara,jer moja doktorka ne radi ranije,ali malo sam uplasena,pa bi mi pomogao neki savet ili komentar...
Hvala unapred...
Odgovori